PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/er-din-hage-liten-eller-stor-al-ko-gressklippere-dekker-de-fleste-behov-20285

Er din hage liten eller stor? AL-KO gressklippere dekker de fleste behov!

Press release juni 2, 2015 Hage & Hobby

Elektrisk, batteri eller bensin, snor- eller elstart, stor eller liten? AL-KO gressklippere kommer i mange varianter og gir deg gleden tilbake ved gressklipping.

Mood 3 119667 Highline 475 VS original

Med AL-KO‘s brede produktspekter av gressklippere som går fra de små, enkle, elektriske gressklippere med klippebredder på 32 og 38 cm, videre opptil den største maskinen, Comfort 40 E med 40 cm klippebredde, nivå indikator på oppsamleren, og 3-i-1 function, klipping, oppsamling og bioklipping, har AL-KO en elektrisk klipper til alle hager.

Videre til batteri klipperen 38.4 Li Comfort, her slipper man helt for skjøteledninger takket være det kraftige Li-ion batteri. Denne smart designede gressklipper med en klippebredde på 38 cm, sikkerhetsnøkkel mot utilsiktet start, sentral høydejustering og oppsamler indikator,er det perfekte valg til hager på opp til 500m2, hvis man velger modellen med ekstra batteri.

Hvis du har en større hage bør valget falle på AL-KO Classic eller AL-KO Highline bensindrevne gressklippere. Classic klipperene kjennetegnes som klassiske og gode, de er enkle maskiner til klipp og oppsamling, med plenskånende XL hjul og komfortabel klippehøydeinnstilling. Classic Plus- modellene med 3-i-1 function( klipp, oppsamling og bioklipp), robuste stålskjold, sentral høydejustering og front bærehåndtak for enkel transport. De største Highline klipperene kan beskrives med få ord, 4-i-1 function, sentral klippehøydejustering, front bærehåndtak, lettkjørende XXL-hjul og stor 70-liters oppsamler med Easy Click- oppheng. Ekstra høy, ekstra stor -  det er kjernen i MaxAirflow teknologi, som er stjernen i denne smarte serien. Det ekstra høye stålskjold og den ekstra store utkasterkanal er ansvarlig for den betydelig høyere luftstrømmen inne i klipperen, som gjør at gresset kastes i en høy bue inn i oppsamleren og pakket bak helt opp til det siste gresstrå. Dette betyr at oppsamleren ikke skal tømmes så ofte.

Og hvis du ikke gidder å klippe plenen selv, kan du gjøre det enkelt og velge en robotklipper, AL-KO sin egen serie med robotklippere Robolinho® er ekte europeere, utviklet i Tyskland og produseres i AL-KO‘s fabrikk i Østerrike. De kommer i forskjellige størrelser og passer i hager opptil 2000m2.

Vanskelig å velge? Gå til http://www.al-ko.com/shop/no/lawnmoweradviser_no og prøv vår gressklipper veileder for å finne ut av hva som passer best til dine behov. 

AL-KO gjør ditt hageliv enklere!

Subjects


Hage & Hobby