PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/den-smarte-veien-til-et-bedre-vitnem%C3%A5l-14450

Den smarte veien til et bedre vitnemål

Press release oktober 31, 2012 Education

Mangler du eksamen eller har dårlige karakterer i viktige fag fra videregående skole? Da er det vanskelig å komme inn på de studiene du ønsker, og det kan føles utfordrende å gjennomføre drømmene du har for fremtiden.

Hos NKI Nettstudier kan du på en rask og effektiv måte ta opp enten hele pensum eller de fagene du mangler eller har svak karakter i, slik at du kan komme inn på ditt drømmestudium.

Du kan studere akkurat når og hvor det passer deg, i ditt eget tempo. Studiene kan dermed fint tilpasses din hverdag, selv om du er i full jobb og har familie.

Les mer om videregående skoleog voksenopplæring hos NKI Nettstudier.


En døråpner

Ikke alle tenåringer er like motiverte når de begynner på videregående skole. Noen angrer i ettertid på at vitnemålet ikke ble helt som det kunne blitt. Kanskje manglet du bare noen tideler for å komme inn på det studiet du ønsket deg? Etter å ha jobbet noen år vil du nå prøve noe nytt, men mulighetene videre føles begrenset. Husk da at det aldri er for sent.

NKI Nettstudier tilbyr både generell studiekompetanse og fordypning i realfag, og en studieveileder som hjelper deg i studiene .

Med fullført vitnemål fra videregående skole i hånda, får du døråpneren som lar deg søke opptak til høyere utdanning på høgskole eller universitet. Alternativt kan du velge mellom yrkesfaglige retninger og kvalifisere deg til fagbrev/svennebrev.


Bedre selvtillit

For mange gir et svakt eller manglende vitnemål dårlig selvtillit. Gjennom å forbedre karakterer eller sikre deg eksamener, kan du styrke troen på deg selv. Vitnemålet er et nyttig bevis å ha når du vil oppfylle drømmen om høyere utdannelse. Hos NKI Nettstudier får du hjelp til å realisere dine fremtidsmål.


Om NKI Nettstudier

NKI ble etablert i Norge allerede i 1959 og er i dag Nordens største nettskole. I 2007 ble selskapet en del av utdanningsgruppen Anthon B Nilsen Utdanning AS (ABNU). ABNU er den ledende aktøren i Norge innenfor private høyskoler, fagskoler og nettstudier.

NKI Nettstudier satser hardt på å legge til rette for fleksibel utdanning for alle NKI Nettstudier har et fullverdig tilbud også på høyskole- og universitetsnivå, og vi tilbyr videreutdanning og kurs fra noen av verdens beste skoler og utdanningsinstitusjoner.

Contacts


Subjects


Education