PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/bruk-2015-til-%C3%A5-videreutdanne-deg-ta-en-mini-mba-fra-probana-business-school-19929

Bruk 2015 til å videreutdanne deg - ta en Mini MBA fra Probana Business School

Press release mars 6, 2015 Kompetanse Sjef Etterutdanning Kurs Business Leder Probana Business School Strategisk

Med en Mini MBA fra Probana Business School vil du tilegne deg verdifull kunnskap om ledelse og en leders rolle.

400 05685934a

Det danskeide foretaket Probana Business School har ekspandert, og tilbyr nå en lederutdanning for norske ledere i Norge. Probanas Mini MBA inneholder fagområder som strategi, psykologi, verdibasert ledelse, kommunikasjon, endringsledelse og ulike temaer som enhver leder bør være kjent og innforstått med.

Meld deg på Probanas Mini MBA og sikre at dine arbeidstakere og kollegaer får en dyktig leder som skaper resultater, en leder som ser sine ansatte og en leder som tar rasjonelle avgjørelser på bakgrunn av sine faglige kunnskaper.

Med Probanas Mini MBA vil du tilegne deg kunnskap på en lærerik måte. Du vil treffe andre i samme posisjon som deg og du vil bli inspirert av dyktige foredragsholdere som har mye på hjertet når det gjelder lederrollen og lederskap.

Fordi kurset er nettbasert er forløpet fleksibelt og tilpasset travle arbeidstakere og ledere. På frivillige kursdager kan du sammen med andre ledere få satt kunnskapen i system med undervisning fra dyktige undervisere og foredragsholdere.

Les mer om utdannelsen på www.probana.no

Subjects


Kompetanse Sjef Etterutdanning Kurs Business Leder Probana Business School Strategisk