PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/blogger-for-gratis-str%C3%B8m-15996

Blogger for gratis strøm

Press release juni 17, 2013 Energy & Environment

Har du din egen blogg og er litt miljøbevisst? Da kan det være du som stikker av med 1 års gratis strøm fra Telinet Energi. Strømleverandøren Telinet arrangerer i disse dager en konkurranse hvor bloggere kan dele sine miljøtips.

Telinet miljotips konkurranse

Alle med egen blogg kan være med i konkurransen. Det eneste man behøver å gjøre for å være med er å lage et innlegg på egen blogg hvor man forteller om sine beste miljøtips. For mer informasjon om konkurranse, se Telinets bedriftsblogg.

- Telinet Energi har de siste årene satset på miljø, blant annet ved å selge strøm som er fra garantert fornybare energikilder, sier markedssjef Bjørn Arctander i Telinet Energi. – Vi er også miljøsertifisert og klimanøytralt og har valgt å ha en sterk miljøprofil. Derfor ønsker vi sette fokus på hvordan man kan være mer miljøbevisst i hverdagen.

Ifølge Telinet behøver ikke miljøtipsene i konkurransen å være energibesparende, det kan være alt fra å kjøpe ting og møbler brukt til å kjøpe kortreist mat eller å resirkulere.

- Vi trekker en vinner 5. juli 2013, det vil bli offentliggjort på telinetbloggen.no og våre sosiale medier som Facebook. Ingen tips er for store og ingen tips er for små. Og vinneren får selvsagt strøm fra 100 % fornybar energi, avslutter Arctander i Telinet.

Om Telinet Energi 
Telinet Energi AS selger strøm til private husholdninger og bedrifter og tilbyr ulike ENØK-produkter. Selskapet har siden etableringen i 2003 blitt en betydelig aktør på det norske kraftmarkedet, med fokus på konkurransedyktige strømpriser og miljø.

Telinet Energi arrangerte rett før jul en konkurranse på blogg.no hvor selskapet ba bloggerne gi deres beste miljøtips. Du kan lese om den heldige vinneren som vant en iPhone 5 her.

Les mer om Telinet på snl.no

Contacts


Finn Erik Arctander

Administrerende direktør
Telinet Energi
fa@te*************** Reveal...
91745*** Reveal...

Subjects


Energy & Environment