PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/bli-en-bedre-leder-med-probanas-mini-mba-19066

Bli en bedre leder med Probanas Mini MBA

Press release oktober 14, 2014 Mini MBA Verdier Ledelse Strategi Kommunikasjon Psykologi Strateg Business Probana Leder

Videreutdanning i ledelse er noe alle ledere bør investere tid og økonomi i. I det lange løp vil det gavne lederen selv, de ansatte og bedriften.

sverige-godtbillede

Probana Business School tilbyr nå i Norge den anerkjente videreutdanningen Mini MBA. Utdanningen er basert på blended learning, noe som betyr at opplæringen er basert på e- læring som er kombinert med kursdager. Videreutdanningen gir derfor den fleksibiliteten som mange forretningsfolk krever i dagens hektiske hverdag.

I videreutdanningen tar vi bruk av en eksklusiv gruppe av de beste underviserne valgt etter spesifikke ferdigheter og erfaringer som underviser i den nyeste teori i ledelse, og som gir deg og din bedrift direkte adgang til både klassiske og nye ideer om ledelse.

Probana Business School´s Mini MBAhar på bare noen få år kurset og utlært mer enn 4500 av Danmarks styremedlemmer, ledere og personalledere fra de største selskapene. Se anbefalingene fra blant annet Nordea, Novo Nordisk,Statoil og Siemensher.

PROBANAs videreutdanning gir kursdeltakerne nye ambisjoner, styringsverktøy og fortjeneste og overskudd. I forbindelse med økende fokus på Norge, vil Probana bidra aktivt for å bedre utdanningsløsninger til landets ledere her også. Vi arrangerer kursdager i Oslo, Bergen og Stavanger og tilbyr også pensum på norsk.

Mini MBA-videreutdanningen er optimalisert både i form av læreplanen, økonomi og tid. Det samsvarer med virksomhetens behov for oppgradering samtidig med at det ikke krever mer ressurser enn travle forretningsfolk har tilgjengelig og rådighet til.

For mer informasjon besøk Probanas hjemmeside http://www.probana.no

Subjects


Mini MBA Verdier Ledelse Strategi Kommunikasjon Psykologi Strateg Business Probana Leder