PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/bensin-buskrydder-gresstrimmer-hekksaks-og-beskj%C3%A6ringssag-i-en-15843

Bensin buskrydder, gresstrimmer, hekksaks og beskjæringssag – i en!

Press release mai 27, 2013 Homes & Gardens

Beskjære trær, busker eller trimme hekken - det finnes utallige hage oppgaver som krever teknisk assistanse. Konstant bytte mellom og justering av maskiner tar tid og krever tålmodighet.

112942 stanggrensav n
Enten nede på bakken eller høyt oppe - med metallknivblad-, trimmerhode-, beskjæringsmaskin- og hekksaks-tilsats er multi-verktøyet godt utstyrt for alle områder i og rundt hagen.

Det nye Multi-Tool kombinerer de fire viktigste hagemaskiner i en maskin. Enten det er nede fra bakken eller høyt oppe - med buskrydder eller trimmerdel, hekksaks eller beskjæringssag, AL-KO Multi-Tool er fullt utstyrt til alle oppgaver i og rundt hagen.

Hekkesaksen har en klippelengde på 39 cm og kan også brukes i en justerbar vinkel, som gjør det enkelt å komme til på vanskelig tilgjengelige steder, for det riktige klipp på plenekanter mot murer og vegger, skal man bruke trimmerdelen. For tre-beskjæring, er kjedesagen med en klippelengde på 25 cm ideel, mens tykt buskas ryddes enkelt med det kraftige metallknivblad. 

Den grunnleggende enheten er en kraftig buskrydder med delbar aksel, dette gjør at  de forskjellige komponenter enkelt kan skiftes ut og monteres uten bruk av verktøy. AL-KO Multitool selges som en komplett maskin, med hekksaks, beskjæringssag, trimmerdel og metallknivblad.

Subjects


Homes & Gardens


112942 n
Det nye Multi-Tool fra AL-KO tilbyr brukerne fire ulike alternativer for enkel og overkommelig hagepleie i en maskin. Takket være den kraftige motorenheten kan man med bare én hånd, sette på trimmer, buskrydder, hekksaks eller beskjæringssag
Download | 1,22 MB | 1771 x 1181 | .jpg

112942 delbart n
Delt på et blunk:Takket være det delbare skaftet kan buskrydderen i en håndevending demonteres for plassbesparende lagring og enkel transport.
Download | 1,04 MB | 1181 x 1771 | .jpg

112942 stanggrensav n
Enten nede på bakken eller høyt oppe - med metallknivblad-, trimmerhode-, beskjæringsmaskin- og hekksaks-tilsats er multi-verktøyet godt utstyrt for alle områder i og rundt hagen.
Download | 1,54 MB | 1771 x 1181 | .jpg

Zip and download all files