PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/begynnene-bedervelse-og-opptiming-i-matvarer-starter-ved-5-grader-c-hvordan-oppbevarer-du-dine-matvarer-under-hjemmetransporten-2899

Begynnene bedervelse og opptiming i matvarer starter ved 5 grader C! - hvordan oppbevarer du dine matvarer under hjemmetransporten??

Press release juni 8, 2006 Health

Alle vet at kjølekjæden skal overholdes (at matvarer helst skal oppbevares under 5 grader C) -især produsenter og dagligvarehandlern kenner til problemet. Men mange forbrukere vet ikke, at de også har et medansvar!

Det har veret vanskelig for forbrukeren selv å gøre noe med problemet,  da det er alt for vanskelig at få med en kjølebag til butikken. Så ret ofte ligger matvarerne i en pose i bilen med stor risiko for begynnende bedervelse og opptiming i fryse- og ferskvarene.

Men nu kan alle forbrukere være med å redusere risikoen for å ende med bedervede og opptimade matvarer i kjøkkenet, nemlig ved å bruke Multi-bag thermoposer.

Ved bruk av Multi-bag thermoposer forlenges holdbarheten på matvarer under den ofte lange hjemmetransport, idet thermoposen holder på matvarenes utgangstemperatur. Dermed unngår alle å bryte kjølekjeden!

Den er let å bruke, krever igen spesiell  plats, kan brukes igen og igen - også til strandturen, båtturen, ferien, fjellet osv... og så er den mye billigere end en kjølebag!

Multi-bag thermoposerne finnes hos Meny.

Contacts


Subjects


Health