PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/bedrifter-snuser-p%C3%A5-fornybar-energi-13426

Bedrifter snuser på fornybar energi

Press release april 18, 2012 Energy & Environment

De siste årene har forbrukerne fått opp øynene for strøm fra fornybar energi og stadig flere forstår at de kan gjøre en forskjell. Nå begynner også bedriftene å skjønne at de bør velge strøm med opprinnelsesgaranti.

Logo Telinet Energi

Ved å bestille strømavtaler som garanterer strøm fra fornybar energi, vet privatpersoner eller bedrifter at pengene de betaler går til produsenter som lager fornybar energi. Det er en ypperlig måte for bedrifter å sikre at de ikke støtter produksjon av strøm fra for eksempel kullkraft.

Bedrifter ønsker grønn profil

Telinet Energi merker nå en økt interesse for fornybar energi også fra bedriftsmarkedet:

- Mange bedrifter ønsker å ha en grønn profil, og da er det helt naturlig å velge en strømavtale med opprinnelsesgaranti, kan Finn Erik Arctander, administrerende direktør i Telinet Energi, fortelle. Problemet er ofte at bedrifter har fokus på lave kostnader og mange tror dessverre fortsatt at strøm fra fornybar energi betyr høye strømpriser. Det at vi da kan tilby strøm med opprinnelsesgaranti i tillegg til en av markedets laveste strømpriser, er et stort konkurransefortrinn for oss.

Klimanøytralt og sertifisert

Telinet Energi vet hva de snakker om da de selv har hatt fokus på en grønn profil de siste årene. Selskapet er både klimanøytral og Miljøfyrtårnsertifisert i tillegg til å ha avgitt klimaløftet.

- Det er viktig å leve som man lærer, påpeker Arctander. Som tilbyder av kun fornybar energi til bedrifter, ønsker vi å vise at det er mulig for en bedrift med fokus på lave kostnader å ha en grønn profil.

Mer informasjon om strøm med opprinnelsesgaranti til bedrifter: telinetbedrift.no

Om Telinet Energi:

Telinet Energi har siden etableringen i 2003 blitt en betydelig aktør på det norske kraftmarkedet. Konkurransedyktige strømpriser og miljøfokus har gjort oss til en attraktiv strømleverandør. 

Telinet Energi tilbyr fornybar energi til bedrifter og husholdninger samt energisparende produkter via telinetprodukter.no.

Les mer om Telinet Energi på Wikipedia.

Contacts


Finn Erik Arctander

Administrerende direktør
Telinet Energi
fa@te*************** Reveal...
91745*** Reveal...

Subjects


Energy & Environment