PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/files/vitaepro-25205

VITAEPRO

Image

VITAEPRO

VITAEPRO
Download

File type: .png
Size: 0,05 MB
Dimension: 218 x 244

Press releases


Få riktig løpeteknikk

Press release juni 27, 2014
Løping blir stadig mer populært, og på lyse vår- og sommerkvelder er det nærmest kø i skogen. Løping har blitt noe ”alle” gjør for å komme i form. Men hvordan kan du effektivisere løpeteknikken din?

5 tips for å gjøre treningen til en del av hverdagen

Press release juni 13, 2014
Fysisk inaktivitet er i ferd med å bli et stort samfunnsproblem. Ved å gjøre treningen til en del av hverdagen, er det lettere å holde på de gode rutinene og å få opp aktivitetsnivået,

5 tips for å få mer energi

Press release mai 12, 2014
Hvordan skal man bryte den onde sirkelen der hverdagen består av stress, noe som kan resultere i at du føler deg utmattet på slutten av dagen? Her er noen gode tips som kan skape et lite pusterom i hverdagen og senke stressnivået.

Våre beste joggetips

Press release april 16, 2014
Sommeren nærmer seg med stormskritt, og mange ønsker å komme i bedre form før de skal inn i bikinien eller badeshortsen. Jogging er en av de mest populære treningsmetodene, sammen med VitaePro deler maratonløperen Håkan Lindströms beste tips for å komme i gang med joggingen.

5 tips ved kjøp av skiutstyr til barn

Press release desember 20, 2013
VITAEPRO Terje Langli er en merittert langrennsløper med både VM og OL-gull. Han har også tidligere jobbet som smøresjef for skilandslaget. I dag er han selger av NewLine sportklær- og utstyr, samt Vauhti skismøring. Terje er også opptatt av helse og kosthold, og tar kosttilskuddet VitaePro hver dag. Her er Terje Langlis beste tips for innkjøp av skiutstyr for barn.