PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/contacts/tanja-vaage-6560

Tanja Vaage

Contact person
Avdelingssjef Marked
For Better Days
tanja******* Reveal...
977 4***** Reveal...

Press releases


Da er det bevist

Press release juni 21, 2012
Logo Strømmen vi bruker i Norge er ikke fra fornybar energi. Hele 77 % av strømmen vi nordmenn kjøper er fra fossile energikilder eller kjernekraft, til tross for at 95,3 % av produsert strøm i Norge kommer fra vannkraft.

Verdens miljøverndag for alle

Press release juni 4, 2012
Adm.dir. Sandro Parmeggiani Tirsdag 5. juni er det igjen klart for Verdens miljøverndag og lørdag gikk startskuddet rundt om i landet. Alt fra privatpersoner, bedrifter og organisasjoner til landets barnehager slår et slag for miljøet denne uka.

Klimameldingen og norsk strøm

Press release mai 10, 2012
Adm.dir. Sandro Parmeggiani I slutten av forrige måned ble Klimameldingen lagt fram. Miljøenergiselskapet For Better Days er positive til mange av forslagene, men skulle sett at Klimameldingen var mer konkret på hvordan forbrukerne kan velge mer miljøvennlig.

Blogger om lavere strømforbruk

Press release april 23, 2012
Pettersen1 Noen strømleverandører fokuserer kun på lave strømpriser, andre kommer med velmente sparetips. En strømleverandør mener alvor og har derfor engasjert 5 familier som blogger om hvordan de reduserer strømforbruket.

Slik kan vi redusere svenskenes energiledelse

Press release april 12, 2012
For Better Days har tidligere påpekt at norske familier bruker nesten dobbelt så mye strøm som svenske familier og nye tall bekrefter nå dette. Det er ingen grunn til at forskjellen skal være så stor og forbrukerne kan enkelt redusere ledelsen til søte bror.

Invester én time for klimaet!

Press release mars 29, 2012
Adm.dir. Sandro Parmeggiani Lørdag 31.mars kl 20.30-21.30 er det Earth Hour igjen. Dette er verdens største klimakampanje. Det er en gylden anledning til å tenke over hvordan du kan bidra til et bedre miljø året rundt.

Derfor bør du velge strøm fra fornybar energi

Press release mars 23, 2012
Adm.dir. Sandro Parmeggiani De fleste vet at Norge stort sett produserer strøm fra fornybar energi og at dette er bra for miljøet. Men vet du at du selv må kreve at strømleverandøren din faktisk selger deg fornybar strøm?