PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/contacts/mari-br%C3%A6in-faaberg-6387

Mari Bræin Faaberg

Contact person
Kommunikasjonssjef
Codan Forsikring NUF
mari.************************** Reveal...
94 52****** Reveal...

Press releases


Dette irriterer oss i bilen – slik unngår du «The road to hell»

Press release desember 19, 2014
Snart fyller tusenvis av norske familier bilen med julegaver, barn og forventninger og kjører hjem til jul. På lange turer kan stemningen bli dårlig om den som kjører blir irritert. Codan Forsikring har undersøkt hva vi irriterer oss mest over når vi kjører. Unngå disse tingene og juleturen blir bedre.

Piggfritt i sør – piggdekk i nord

Press release november 13, 2014
Nå er det tillat å bruke piggdekk i hele landet. I følge en fersk undersøkelse gjennomført av analyselskapet YouGov på vegne av Codan Forsikring velger det store flertallet av sjåfører i Sør-Norge piggfrie vinterdekk, mens nordnorske biler for det meste kjører på piggdekk.

15.000 bøtelagt for ulovlig mobilbruk i bil

Press release oktober 27, 2014
Bruk av mobiltelefon under bilkjøring er livsfarlig. Ifølge det finske Trafikskyddet[1] har fire av ti som har brukt mobilen under kjøring, vært innblandet i en ulykke. Tilsvarende tall finnes ikke for Norge, men en fersk undersøkelse gjennomført for Codan Forsikring viser at hver tredje norske sjåfør har opplevd en farlig situasjon som følge av mobilbruk i bil.

Refleksløse fotgjengere skaper farlige situasjoner

Press release oktober 22, 2014
Refleks1 TrygHansa I følge en fersk undersøkelse svarer åtte av ti sjåfører at de har opplevd farlige situasjoner som følge av manglende refleksbruk. Undersøkelsen ble gjennomført av analyseselskapet YouGov på vegne av Codan Forsikring, og er et ledd i forsikringsselskapets fokus på sikkerhet på veien.

Kjører fra fjellet på sommerdekk

Press release oktober 1, 2014
I forrige uke ble bileiere i Finnmark overrasket av det første snøfallet, og også i Sør-Norge kan høstferien by på overraskelser. Denne uken er tusenvis av norske familier på fjellet i høstferien. De aller fleste kjører dit på sommerdekk, og står i fare for å bli «fanget» av snø. Én av fem bilførere sier de ville kjørt hjem på sommerdekk selv om det skulle snø.

Foreldre er mest bekymret for skoleveien

Press release august 20, 2014
Trygg skolevei Codan Forsikring I disse dager er det mange nye skolebarn på vei til og fra skolen, og det er nettopp skoleveien som er foreldres store bekymring ifølge en tidligere undersøkelse fra Codan. Da er trening og gode råd viktige.

Halvparten navigerer ikke på sjøen

Press release august 15, 2014
Navigasjon Codan forsikring Over halvparten av båtfolket velger å seile uten å navigere ifølge en fersk undersøkelse fra Codan Forsikring. Av de spurte i undersøkelsen sier 54 prosent at de er kjent i området de seiler i, og derfor ikke trenger å navigere.

Stadig flere opplever farlige situasjoner med mobilbruk i bil

Press release april 3, 2014
Codan Forsikring mobilbruk 33 prosent av norske bilførere har opplevd farlige situasjoner under kjøring som følge av egen eller andres mobilbruk, ifølge en fersk undersøkelse gjennomført for Codan Forsikring. Tilsvarende undersøkelse i fjor viste at da hadde hver fjerde opplevd farlige situasjoner.

Hjelm reduserer hodeskader med 60 prosent

Press release februar 27, 2014
Codan forsikring hjelm De siste årene har hjelmbruken økt kraftig. Men på tross av profilerte ulykker i alpinbakken, bruker fremdeles en tredjedel av de voksne ikke hjelm i alpinbakken.

Like mange kvinner som menn kjører for fort

Press release oktober 18, 2013
Codan Forsikring fartsgrenser Ni av ti nordmenn innrømmer at de kjører over fartsgrensen ifølge en undersøkelse fra Codan Forsikring. I samme undersøkelse svarer over halvparten av de spurte at de ikke synes det er greit å bryte fartsgrensen.

Hver fjerde nordmann bruker ikke refleks i høstmørket

Press release oktober 17, 2013
Refleks Codan Forsikring I følge en undersøkelse fra Codan Forsikring svarer mer enn hver fjerde nordmann at de ikke bruker refleks i høstmørket. Av 1000 spurte svarer 27 prosent at de ikke bruker refleks, og bare 20 prosent har refleks på alle ytterklærne. Denne uken markeres refleksens dag for 8. gang, hvor målet er å øke bruken av refleks.

På høstferie med dingser for over 8000,-

Press release oktober 2, 2013
Høstferie Nordmenn har bedre råd, og reiser mer enn noen gang. Samtidig har vi skaffet oss en masse «dingser» som alltid er med oss når vi reiser. I følge en undersøkelse presentert av Codan Forsikring, har nordmenn i gjennomsnitt med seg verdier for hele 8149 kroner i bagasjen.