PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/ymp%C3%A4rist%C3%B6yst%C3%A4v%C3%A4lliset-uutuudet-s%C3%A4%C3%A4st%C3%A4v%C3%A4t-vett%C3%A4-40-23361

Ympäristöystävälliset uutuudet säästävät vettä 40 %

Press release February 2, 2017 Cascade Neoperl

Neoperl ympäristöystävälliset Cascade®-poresuuttimet ja PCW-virtauksenrajoittimet säästävät suuria määriä vettä

1208 1

Veden säästäminen, ympäristönsuojelu ja kustannusten karsiminen ovat nyt helpompaa kuin koskaan. Neoperl uudet ympäristöystävälliset ratkaisut vähentävät vedenkulutusta jopa 40 %. Ne on helppo asentaa pesuallas- ja suihkuhanoihin.

Pesuallashanaan asennettavalla Cascade®-poresuuttimella on kaksi tärkeää etua: Smart lime poisto -ominaisuuden ansiosta kalkkikertymät on helppo poistaa silikonisuuttimesta sormella. Auto Clean -järjestelmä puolestaan huuhtelee pienet likahiukkaset automaattisesti pois suuttimesta. Poresuutinta ei näiden puhdistustoimenpiteiden ajaksi tarvitse irrottaa hanasta.

Puhdistaa itse itsensä
Auto Clean -järjestelmä (AC) kerää vettä laskettaessa likahiukkaset suuttimeen, sillä suuttimen korkki on umpinainen. Kun hanaa ei käytetä, korkki avautuu ja hiukkaset huuhtoutuvat pois, kun vettä lasketaan seuraavan kerran. Korkki sulkeutuu muutaman sekunnin kuluttua, minkä jälkeen hanasta virtaava vesi on jälleen puhdasta.

Säästä vettä kylvyssä
Pitkä kylpy on ihana nautinto, ja siinä on helppo säästää rahaa asentamalla hanaan Neoperl PCW-virtauksenrajoitin. Saatavilla on kaksi mallia, jotka on helppo asentaa suihkupäähän, suihkuletkuun, suihkuhanaan tai
kylpyammehanaan. Se säästää vettä yhtä paljon kuin Cascade®-poresuutin, noin 40 %.

Tuotteita myyvät LVI-asennusliikkeet. Lisätietoja: www.neoperl.net

Subjects


Cascade Neoperl