PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/volg-de-ronde-van-frankrijk-live-minuut-per-minuut-via-jouw-iphone-10527

Volg de Ronde van Frankrijk live minuut per minuut via jouw iPhone

Press release June 30, 2010 Sport

Ben je klaar voor de zwaarste en meest prestigieuze wielerwedstrijd ter wereld? Wie wint de etappe van de dag, kan Robert Gesink de bergen wel aan en zal Martjin Maaskant Parijs kunnen bereiken?

TOUR 2010 320x460

Met de nieuwe applicatie TOUR 2010 ontvang je alle informatie die je nodig hebt om steeds up-to-date te blijven. Lees over de ploegen, de renners, bekijk de algemene situatie, de ploegenposities en nog veel meer. 

Volg de finale minuut per minuut

Vanaf de start van de etappe van de dag tot twee uur vóór het einde van de etappe ontvang je om de 15 minuten een update. Het daaropvolgende uur krijg je alle vijf minuten een update. Tijdens het laatste uur van de etappe krijg je om de drie minuten een update tot er nog ongeveer 15 minuten over zijn. Tijdens deze 15 spannende eindminuten word je minuut per minuut op de hoogte gehouden tot de renners over de eindstreep rijden.

Bekijk het overzicht van alle etappes

Via TOUR 2010 ontvang je een overzicht van alle 20 etappes en de proloogtijdrit. Je kunt zien welke moeilijkheden de renners moeten overwinnen voordat ze de finish bereiken, je ziet waar de afzonderlijke sprints plaatsvinden, welke heuvels van welke categorieën moeten worden beklommen en hoe ver de renners moeten rijden.

De applicatie laat je het volgende zien:

Positie in het algemene klassement

Wie de gele leiderstrui draagt

Wie de groene puntentrui draagt

Wie de bolletjestrui van de bergen draagt

Wie de witte jongerentrui draagt

De posities in de ploegenwedstrijden

De winnaar van de etappe van de dag

Vroegere winnaars van etappes in 2010

Informatie over en beschrijving van de proloog en de 20 etappes

Informatie over de afzonderlijke ploegen en de renners

Subjects


Sport