PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/vileda-tukee-sy%C3%B6p%C3%A4s%C3%A4%C3%A4ti%C3%B6n-roosa-nauha-kampanjaa-5911

Vileda tukee Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjaa

Press release September 30, 2008 Homes & Gardens

Vileda lahjoittaa siivoustuotteidensa myynnistä saatavia varoja rintasyöpätutkimukseen Suomessa

Monien tunnettujen yritysten ja järjestöjen tapaan myös Freudenberg Household Products tukee Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjaa rintasyöpää vastaan. Kampanjaa tuetaan myymällä Vileda-tuotteita, jotka ovat tunnettuja kodin siivoukseen tarkoitettuja tuotteita. Kampanjaan on valittu suosittuja tuotteita, joiden myynnistä lahjoitetaan sovittu summa rintasyöpätutkimukseen.

"Rintasyöpä on vakava naisten sairaus, ja koska niin monet tuotteidemme käyttäjistä ovat naisia, haluamme tukea rintasyövän vastaista taistelua yhdessä tuotteitamme ostavien kuluttajien kanssa", sanoo Tobias Lindbladh, Nordic Product Manager Freudenberg Household Productsilta.

Kampanjatuotteet ovat Wettex Soft & Fresh 1,5m Roosa rulla, Vileda Super-Mocio Roosa liuskamoppi ja sanko, Vileda Parkettimoppi, Vileda Universal -talouskäsine ja Vileda Kylpyhuonepesin. Jokaisen kampanjatuotteen myynnistä menee jopa 1 euro Roosa nauha -rahastolle.
Tavoitteenamme on kerätä noin 10 000 euroa.

Vileda on valmistanut kampanjaa varten ihastuttavia vaaleanpunaisia tuotteita, joiden väri on tuttu Roosa nauha -kampanjasta. Näin kuluttajien on helppo löytää kampanjatuotteet, jotka ovat myytävänä vain Roosa nauha -kampanjan ajan. Hyvän asian tukemisen lisäksi voi iloita siitä, että Vileda tuo siivoukseen hieman lisäväriä.

Roosa nauha -kuvioitu Wettex-rulla

Roosa nauha -kampanjan kunniaksi Vileda on suunnitellut erikoisvärin ja kuvion Wettex Soft & Fresh -sieniliinasta: Roosassa rullassa on kaunis vaaleanpunainen väri sekä ihastuttava kuvio.
Perinteisen Wettex-liinan ylivoimaisesta imukyvystä ei tässäkään tuotteessa ole tingitty.

Roosa SuperMocio liuskamoppi ja sanko

Supersuosittua SuperMocio liuskamoppia sekä sankoa on valmistettu roosan värisinä kampanjaa varten rajoitettu erä. Hehkeä pinkki moppi ja sanko eivät jätä ketään kylmäksi!

Yhdessä rintasyöpää vastaan

Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanja on käynnissä lokakuun ajan. Kampanjan tavoitteena on lisätä tietoisuutta rintasyövästä ja kerätä varoja kotimaiseen rintasyöpätutkimukseen. Monet yritykset ja yksityiset henkilöt ovat lahjoituksin mukana tukemassa elintärkeää asiaa.

Lisätietoja Roosa nauha -kampanjasta: www.roosanauha.fi.

Ostamalla lokakuussa Viledan Roosa nauha -tuotteita, olet mukana kampanjassa ja
tukemassa taistelua rintasyöpää vastaan. Tuotteita myyvät useat päivittäistavarakaupat ja tavaratalot. Lisätietoja kampanjasta löydät www.vileda.fi.

Freudenberg Household Products -tietoa

Freudenberg Household Products on maailmanlaajuinen yritys, jonka tavoitteena on olla johtava kotitalouksien mekaanisten siivousvälineiden valmistaja. Yritys on osa saksalaista perheyritys Freudenbergia. Yhtiön Pohjoismaiden pääkonttori sijaitsee Malmössä, ja sillä on itsenäiset myyntiyhtiöt Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. Yhtiö markkinoi Pohjoismaissa tunnettuja ja arvostettuja tuotemerkkejä Vileda ja Wettex. Yksi menestyksen avaintekijöistä on jatkuva uusien ja innovatiivisten, siivousta helpottavien ja tehostavien tuotteiden kehittäminen. Yhtiö tuo joka vuosi markkinoille huomattavan määrän tuotteita kaikkialla maailmassa, mikä on nostanut yhtiön johtavien yritysten joukkoon tuotekehityksen saralla. Vileda- ja Wettex-tuotteita myyvät useat päivittäistavarakaupat ja tavaratalot. Lisää kampanjatietoa on osoitteessa www.vileda.fi.

Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanja

Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanja järjestetään tänä vuonna Suomessa kuudetta kertaa. Kampanjan tavoitteena on lisätä tietoisuutta rintasyövästä ja kerätä varoja kotimaiseen rintasyöpätutkimukseen. Suomessa todetaan vuosittain yli 4000 uutta rintasyöpää. Noin joka 10. nainen sairastuu jossain elämänsä vaiheessa rintasyöpään.

Yksityisten henkilöiden ja yritysten tuki kampanjalle on ensiarvoisen tärkeää ja tekee mahdolliseksi rintasyöpätutkimuksen jatkuvuuden. Korkeatasoinen tutkimus on sairauden ehkäisyn, hyvien hoitojen ja kuntoutumisen perusedellytys.

Roosa nauha -kampanjaa koordinoi Syöpäjärjestöt. Lisätietoja: www.roosanauha.fi.

Hyvän asian tukemisen lisäksi voi iloita siitä, että Vileda tuo siivoukseen hieman lisäväriä.

Kuva: H. Ahldin

Roosa on rintasyövän vastaiseen kampanjaan valittujen tuotteiden tunnusväri:  Wettex Soft & Fresh 1,5m Roosa rulla, Vileda SuperMocio Roosa liuskamoppi ja sanko sekä Vileda Universal -talouskäsine.

Subjects


Homes & Gardens
Zip and download all files