PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/vbg-lanseeraa-alleajosuojan-s%C3%A4%C3%A4dett%C3%A4vill%C3%A4-varsilla-22032
Annonce: håndværkerhjælp

VBG lanseeraa alleajosuojan säädettävillä varsilla

Press release December 16, 2015 VBG Group Vbg

Uusi EUFA-tuote on markkinoiden ensimmäinen venyvä alleajosuoja-järjestelmä, joka sallii palkin varren helpon säädön peruskomponentteja käyttäen.

VGA USE1

Kokonaisten ajoneuvojen hyväksymisvaatimukset ovat tehneet yksittäisille ajoneuvojen korinrakentajille mahdottomaksi jatkaa yksityisten ratkaisujen asentamista ilman kalliita sertifiointeja. Siksi VBG GROUP TRUCK EQUIPMENT lanseeraa nyt EUFA (Endplate Underrun Protection Foldable and Adjustable) järjestelmän (Takalevyn alleajosuoja taitettava ja säädettävä) mainostamalla varsia, jotka ovat säädettävissä sopivaksi eri asennuskorkeuksille ja korin rungoille. Siten alleajosuoja-järjestelmä on vieläkin joustavampi kuin muut laajennettavissa olevat ratkaisut, ja palkin varren pituus voidaan helposti muuttaa vastaamaan haluttua asennuskorkeutta.  

Toimitetaan hammastamattomana tai asennuslevyillä

EUFA on saatavana hammastamattomana versiona, jossa on kolme erilaista rei’itettyä asennuslevyä ja palkki, varret ja tasapainotusjouset asennettavaksi asiakkaan toivomusten mukaan.

– Ensinnäkin ja erityisesti, etuna on, että varret voidaan säätää sopimaan eri asennuskorkeuksille ja korin rungoille. Sopii useimmille ajoneuvotyypeille, rungon leveyksille ja asennusvaatimuksille. Tämä tuote on tärkeä lisäys täydelliseen, testattuun ja sertifioituun alleajosuoja valikoimaamme, joka on tarkoitettu kuorma-autoille ja perävaunuille, sanoo Gunnar Nyvaller, VBG GROUP TRUCK EQUIPMENT. 

Täyttää kaikki vaatimukset

– EUFA on laajalti testattu ja täyttää kaikki kansainväliset ulottuvuus ja lujuusvaatimukset ECE R58 Rev 2 mukaan. Näin ajoneuvojen runkojen rakentajat saavuttavat joustavampia ratkaisuja rajoitetulla määrällä komponentteja, kun taas kuljetusliikkeet hyötyvät siitä, että tuote tulee jatkuvasti hyväksytyksi vuosittaisessa tarkastuksessa, sanoo Gunnar Nyvaller. 

Tuote on räätälöity VBG:n olemassa oleville päätylevy ja vetopalkki ohjelmaan kuuluville esirei’itetyille koreille. Rei’itetyt asennuslevyt ovat käytettävissä Scania ja Mercedes (50 x 50), Volvo ja Renault (50 x 60), ja Iveco (45 x 45) malleille. Kuten muillakin VBG komponenteilla, EUFA:lla on ainutlaatuinen korroosiosuojaus sinkkimangaani fosfatoinnilla, ED käsittelyllä ja kestävällä, high-gloss pulveripinnoituksella, alhaisilla kokonaiskustannuksilla ja erityisen pitkällä käyttöiällä. 

VBG GROUPkoostuu valmistus ja myyntiyhtiöistä Euroopassa, Intiassa ja Yhdysvalloissa. Konserni on jaettu kolmeen liiketoiminta-alueeseen, VBG GROUP TRUCK EQUIPMENT, EDSCHA TRAILER SYSTEMS and RINGFEDER POWER TRANSMISSION tuotteilla, joita markkinoidaan tunnetuilla ja vahvoilla tuotemerkeillä.www.vbggroupsales.eu

Contacts


Subjects


VBG Group Vbg
Annonce: håndværkerhjælp