PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/valmistaudu-terassikauteen-hell%C3%A4varaisella-painepesulla-23539
Annonce: håndværkerhjælp

Valmistaudu terassikauteen hellävaraisella painepesulla

Press release April 4, 2017 Terressikauteen

Lika ja liukasteet irtoavat nopeasti ja hellävaraisesti Power Patio terassipesurilla ja kätevällä painepesurilla

1234 1 patio dk FI

Nyt puutarhan laatat, kiveykset, betoni ja puupinnat on helppo puhdistaa. Power Patio –terassipesuri sopii kaikkiin Nilfiskin -painepesureihin. Se irrottaa levän, sammalen ja lian hallitusti.

Puhdistustulos on raikas ja kutsuva. Terassipesurin erikoisrakenne ei jätä pintoihin juovia eikä tahroja. Suojuksen alla pyörivät suuttimet irrottavat lian suihkuttamalla vettä joka suunnasta. Suuttimet pyörivät nopeasti painepesurin paineen avulla.

6 kertaa nopeampi eikä roiski likavettä ympäristöön
Painetta on helppo säätää ja terassipesurin mukana on kaksi ylimääräistä lianirrotussuutinta erityisen vaativiin käyttökohteisiin.

Käsipesuun verrattuna Power Patio terassipesuri tekee työn jopa 6 kertaa nopeammin, vaikka puhdistus tapahtuukin hallitusti. Veden roiskumisen estävä suoja takaa käyttömukavuuden: vettä ei roisku seinille, laatoille eikä käyttäjän päälle.

Sopii kätevään painepesuriin
Terassipesurista hyötyy eniten käyttämällä sitä kätevässä ja liikuteltavassa painepesurissa. Nilfisk C 125.7-6 X-TRA -painepesuria on helppo liikutella vaunun, kompaktin rakenteen ja keveyden ansiosta.

Suorituskykyisen ja luotettavan laitteen kestävä metallipumppu tuottaa jopa 125 baarin paineen. Se sopii ihanteellisesti kotitalouden tavanomaisiin ja vaativiin puhdistustehtäviin. Siinä voi käyttää myös hyödyllisiä lisävarusteita, kuten esimerkiksi terassipesuria , harjoja ja pesuaineenvaahdotinta .

Kätevää käytöstä tekevät monenlaiset toiminnot, kuten automaattinen käynnistys/sammutus ja letkunsäilytyskela. Kuljetusvaunussa on paikat myös suuttimille, suihkuputkelle ja pesukahvalle.

Nilfiskin Power Patio -terassipesurin ja C 125.7-6 X-TRA -painepesurin saa rautakaupasta. Lisätietoja saa osoitteesta www.love.nilfisk.fi

Subjects


Terressikauteen
Annonce: håndværkerhjælp