PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/valitse-keittotasoon-integroitu-liesituuletin-ja-anna-keitti%C3%B6llesi-uusi-ilme-23785

Valitse keittotasoon integroitu liesituuletin ja anna keittiöllesi uusi ilme

Press release June 29, 2017 Keittotasoon Keittiöllesi

Thermexin Hood in Hob on induktiotaso, jossa on integroitu liesituuletin

1272 1278 1

Nyt on saatavana uudenlainen liesituulettimen ja keittotason yhdistelmä, joka mullistaa keittiön ilmeen ja tuo lisätilaa sekä ruoanlaitolle että mukavalle yhdessäololle.

Tanskalaisvalmistaja Thermexin integroitu Hood in Hob -ratkaisu koostuu neljän keittoalueen induktiotasosta ja uudenlaisesta, keittotasoon upotetusta liesituulettimesta.

Liesituuletin on niin tehokas, että ruoankäry ja kattiloista ja pannuista nouseva höyry imeytyvät siihen eivätkä kohoa ylöspäin.

Hillitty muotoilu – tehokas imu
Liesituuletin on sijoitettu keittotason keskelle, muotoilultaan huomiota herättämättömän ritilän alle. Edut ovat samat kuin perinteisten liesituulettimien, mm. rasvasuodatin ja erillinen moottori, joka voidaan sijoittaa haluttuun paikkaan keittotason alapuoliseen kaapistoon. Jos kattila kiehuu yli ja liesituulettimeen valuu nestettä, se keräytyy erilliseen säiliöön.

Imutehoja on kolme ja niiden lisäksi tehostustoiminto, ja ilma voidaan joko johtaa ulos tai takaisin keittiöön kierrätyssuodattimen kautta. Vaikka liesituulettimen kapasiteetti on suuri, jopa 550 m3 ilmaa tunnissa, on sen energialuokka A+.

Monipuoliset ruoanlaittomahdollisuudet
Hood in Hob -induktiotasossa on 4 keittoaluetta, joiden yhteisteho on 7,2 kW. Kahdessa niistä on lisäksi 2,3 kW:n tehostustoiminto.

Ruoanlaittopuuhat nopeutuvat ja helpottuvat, koska joustotoiminto mahdollistaa useamman keittoalueen yhdistämisen. Se on näppärää suurikokoisia pannuja ja kattiloita käytettäessä.

Kaikentyyppisille liesille
Vaihtoehtona induktioliedelle uusi yhdistelmäratkaisu on saatavana myös muuntyyppisille liesille Le Havre -nimisenä mallina.

Thermexin Hood in Hob on saatavana keittiö- ja kodinkonemyymälöistä kautta maan 1.999 euron hintaan. Lisätietoja ja lähin jälleenmyyjä numerosta 040 1416 180 ja osoitteesta www.thermex.fi.

Subjects


Keittotasoon Keittiöllesi