PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/vaahto-parantaa-painepesutulosta-23554
ad

Vaahto parantaa painepesutulosta

Press release April 18, 2017 Roof cleaner Super foam sprayer

Pesuainevaahdon levittäminen pinnalle kuin pinnalle käy helposti Nilfiskin Super Foam Sprayer -pesuaineenvaahdottimella

1234 1 foam dk FI

Painepesua voi tehostaa käyttämällä pesuainevaahtoa. Nilfiskin pesuaineenvaahdottimessa on säädettävä suutin. Painepesuriin kytkettynä sillä voi levittää kerroksen paksua vaahtoa likaiselle pinnalle.

Vaahtokerroksesta voi tehdä ohuen tai paksun kulloisenkin puhdistustehtävän tarpeiden mukaisesti, ja vaahdotinpullo toimii nopeasti: auton saa vaahdotettua kauttaaltaan minuutissa. Koska vaahto tarrautuu, erityisen likaista pintaa ehtii harjata, mikä säästää aikaa ja kemikaaleja.

Vaahdottimeen kiinnitettyyn kemikaalipulloon mahtuu 0,5 litraa pesuainetta, jolla vaahdottaa laajan alueen. Helposti pestävä irtosuodatin varmistaa vaahdotinpullon toiminnan.

Vaahto vaikuttaa aidosti
Pesuainevaahdon etu on sen kyvyssä tarrautua likaiseen pintaan. Kemikaalit tarvitsevat vaikutusaikaa. Vaahdotus mahdollistaa sen. Myös herkkien pintojen hoito paranee, jos puhdistuksessa käytetään vaahtokerrosta.

Super Foam Sprayer:issa voi käyttää kaikkia Nilfiskin vesipohjaisia ja biohajoavia pesuaineita. Se kehitettiin Click&Clean -painepesureihin, jotta niillä saataisiin paras pesutulos eri pinnoilla ja materiaaleilla.

Nilfiskin pesuaineet
Roof Cleaner irrottaa sammalen, lian ja roskat. Boat Cleaner irrottaa lian veneistä ja asuntovaunuista. Bike & Motorcycle Cleaner hoitaa lian, öljyn ja rasvan. Car Combi Cleaner puhdistaa, vahaa ja kiillottaa kerralla. Se sopii ihanteellisesti myös moottori- ja polkupyöriin, maastopyöriin ja asuntovaunuihin.

Grill & Metal Cleaner irrottaa lian, öljyn ja rasvan grilleistä ja monenlaisista metalliesineistä, kottikärryistä ja ruohonleikkurista. Stone Plaque Cleaner irrottaa levän ja jäkälän ulkokiveyksistä. Tämän jälkeen laatat voi suojata Stone Sealer -tiivistysaineella. Rattan & Plastic Cleaner puhdistaa kaikki synteettiset pinnat, kuten pressut, lasikuidun, asuntovaunut ja puutarhakalusteet.

Nilfiskin Super Foam Sprayer, painepesurit ja pesuaineet saa rautakaupoista. Lisätietoja osoitteesta www.love.nilfisk.fi

Subjects


Roof cleaner Super foam sprayer
ad