PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/uutuudet-n%C3%A4ytt%C3%A4v%C3%A4sti-esill%C3%A4-hth-n-50-vuotisjuhlilla-22572
Annonce: håndværkerhjælp

Uutuudet näyttävästi esillä HTH:n 50-vuotisjuhlilla

Press release May 12, 2016 HTH Keittio HTH-keittiöiden

Vaikka HTH täyttääkin tänä vuonna 50 vuotta, ei katsota ajassa taaksepäin. Sen sijaan juhlavuonna esitellään koko joukko uusia tuotteita.

HTH GraaKvadrat Jubilæumsnyhed 2016

Uudet tuotteet ovat vuonna 2014 käyttöön otetun innovointistrategian tulosta. Tuolloin Tanskan HTH-tehtaan yhteyteen perustettiin innovaatiokeskus. Uuden osaston tavoitteena oli kehittää keittiöön sellaisia tuotteita sellaisiin tarpeisiin, joita kuluttajat eivät vielä tiedä heillä olevan.

- Odotamme ja vaadimme innovointikeskukseltamme paljon. Siellä keskitytään koko ajan keittiön uusiin tuotteisiin ja toimintoihin. Kaikkien tutkimusten mukaan kuluttajat pitävät uutta keittiötä valitessaan harkittua toimivuutta tärkeämpänä kuin kaikkea muuta. Vaikka keittiö on oleskelutila, se on ennen muuta paikka jossa työskentelyn on oltava helppoa. Tämän perusteella muotoilemme tuotteemme, kertoo HTH:n myyntijohtaja Morten Kyed.

Vuoden 2016 ensimmäisellä puoliskolla suomalaiset kuluttajat saavat tutustua kolmeen HTH:n innovointikeskuksen tuotteeseen. MagicMove ID vetää yläkaappien takaosan pöytäkorkeudelle, Worktop ID luo lisää pöytätilaa, Table ID puolestaan on taittopöytä. Kukin tuotteista tekee pienestä keittiöstä suuremman ja toimivamman.

Kolme edellä mainittua tuotetta kuuluvat Easy Flow -sarjaan, jonka filosofiana on työn helpottaminen keittiössä muotoilusta tinkimättä.

Muotoilun osalta HTH tuo takaisin pohjoisen vaalean puulajin, saarnin, sekä kaksi uutta harmaaseen väriin perustuvaa mallia. Ne ovat nimeltään Grå Kvadrat ja Dekor Grå Silke. Lisäksi markkinoille tuodaan viisi uutta pöytälaminaattitasoa, joiden inspiraationa ovat luonnon omat materiaalit.

 

Faktoja HTH:n juhlamallistosta:

 

MagicMove ID

MagicMove ID on uudenlainen yläkaappi. Sen etuosa on aivan tavallinen yläkaappi, takaosa taas liikkuu mekaanisesti napin painalluksella. Kätevä ominaisuus helpottaa keittiössä työskentelyä ja vähentää hankalaa kurottelua.

Sound ID

Sisäänrakennettu Sound ID -kaiutinjärjestelmä voitti Red Dot -muotoilupalkinnon vuonna 2015. Se on kapea ja elegantti ääniyksikkö, joka on kehitetty hyvään ja laadukkaaseen äänentoistoon keittiössä. Se voidaan integroida sekä uusiin että vanhoihin HTH-keittiöihin.

Worktop ID

Ylimääräistä pöytätilaa silloin kun tarvitset. Uusi Worktop ID -elementti tarjoaa sekä säilytystilaa että pöytätilaa ja se voidaan integroida HTH-keittiöön. Se piilotetaan pöytälevyn alle ja voidaan vetää esiin tarvittaessa.

FrameFlex ID

Läpinäkyvä säilytysjärjestelmä, joka voidaan koota ja muokata omaan keittiöösi sopivaksi. Järjestelmä koostuu seinään kiinnitettävistä tai vapaasti sijoitettavista metallikehyksistä sekä lasisista, muovisista ja valkokuultoisista saarnielementeistä.

Table IDRuoka- tai työpöytänä toimiva taittopöytä, jossa on säilytystilaa joka tulee näkyviin pöytää taitettaessa. Siinä on tilaa esim. laseille ja lautasille tai koriste-/käyttöesineille.

Grå Kvadrat

Klassinen ja moderni, yksityiskohdin viimeistelty malli tähän päivää ja tulevaisuuteen, erityisesti oikeassa ympäristössä. HTH on luonut keittiöilmeen – Grå Kvadrat – jonka tunnelma on romanttinen, maalaismainen ja joka elää mukana arjessa.

Focus Lys Ask

Kulutusta kestävissä keittiöissä on jo pitkään käytetty laminaattia. HTH on yrittänyt luoda uudenlaista ilmettä keittiöön esim. yhdistämällä yksivärisiin laminaatteihin aitoa puuta kuten saarnia. Focus Lys Ask -laminaatissa on aidot valkolakatut saarnireunuslistat. Ovi on valmistettu 1,9 cm levystä, joka on päällystetty useana värinä saatavalla 0,6 mm korkeapainelaminaatilla. Focus Lys Ask -laminaatti voidaan mainiosti yhdistää Focus Lys Ask -viiluun.

www.hth.dk

Contacts


Subjects


HTH Keittio HTH-keittiöiden
Annonce: håndværkerhjælp