PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/uusi-mainoselokuvakilpailu-n%C3%A4kee-p%C3%A4iv%C3%A4nvalon-suomessa-3336
Annonce: håndværkerhjælp

Uusi mainoselokuvakilpailu näkee päivänvalon Suomessa

Press release November 1, 2006 Multimedia

Kort&Godt on Pohjoismaiden suurin idea- ja mainoselokuvakilpailu, joka kutsuu suomalaiset alan taiturit mukaan näyttämään taitonsa kaikille Pohjoismaille.

Kortoggodtlogo(1)
Kort&Godt kilpailu järjestettiin ensimmäisen kerran Tanskassa vuonna 2005. Nyt toivotamme kaikki Pohjoismaiden filmitaiturit mukaan luomaan kaikkien aikojen suurinta mainoselokuvakilpailua.

Kilpailun tarkoituksena on tuottaa mainoselokuvaideoita kilpailuun osallistuville yrityksille. Ideat voidaan tuottaa mainoselokuvana, storyboardina tai tekstin muodossa. Kilpailijoille on luvassa rahapalkintoja yli 10 000 :n arvosta ja sponsorilahjoja reilun 100 000 :n arvosta kilpailuun osaaottavilta yrityksiltä.

”Tavoitteenamme on saada suomalaiset filmientusiastit näyttämään koko Pohjolalle, mitä he osaavat. Kokemuksemme mukaan Suomessa on paljon lahjakkaita elokuva-alan ihmisiä, ja me peräänkuulutammekin heidän epätavallisia, hulluja ideoitaan. Asetamme ehdolle kaiken kaikkiaan 100 mainoselokuvaa, jotka tulevat näkymään kotisivullamme www.kortoggodt.info”, kertoo kilpailun isä Tommy Duus.

Contacts


Subjects


Multimedia
Annonce: håndværkerhjælp