PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/uusi-k%C3%A4ytt%C3%A4j%C3%A4yst%C3%A4v%C3%A4llinen-kiinnitystuote-tekee-kev%C3%A4tremontista-helppoa-26656

Uusi käyttäjäystävällinen kiinnitystuote tekee kevätremontista helppoa

Press release March 22, 2021 Fischer Kiinnitystuote Tee-se-itse-projektien

Koronaviruksesta johtuva sulkutila on herättänyt suomalaisten kiinnostuksen kodin sisustamista kohtaan. Uusi koukku tekee niin taulujen, pienten hyllyjen kuin huonekasvien asennuksesta ja ripustamisesta helpompaa - tarvitaan vain pora tai ruuvimeisseli.

Uusi käyttäjäystävällinen kiinnitystuote tekee kevätremontista helppoa

Koronaviruksesta johtuva sulkutila on herättänyt suomalaisten kiinnostuksen kodin sisustamista kohtaan. Uusi koukku tekee niin taulujen, pienten hyllyjen kuin huonekasvien asennuksesta ja ripustamisesta helpompaa - tarvitaan vain pora tai ruuvimeisseli.

Suomalaiset ovat päästäneet kekseliäisyytensä valloilleen. Koronaviruskriisin myötä suomalaiset ovat alkaneet panostaa huomattavasti enemmän kotiensa sisustukseen ja ovat heittäytyneet tee-se-itse-projektien pariin suurella sydämellä. Uuden YouGov-tutkimuksen mukaan 53 % haastatelluista kodinomistajista kertoi tehneensä parannuksia kotiinsa COVID-kriisin aikana, kun taas 66 % suunnitteli tulevia sisustusprojekteja. Tämä trendi näkyy myös tee-se-itse-kaupoissa, joiden kasvuindeksiarvo on 130–140 % COVID-kriisiä edeltäneeseen aikaan verrattuna.

Tähän on erittäin hyvä syy, sanoo Mads Duzenius Christensen, kuluttajamielipiteisiin erikoistuneen Envision-mainostoimiston toimitusjohtaja ja osakas.

‘Kun maa on sulkutilassa, aika ei enää ole kortilla, ja näin ollen monet aloittavat entistäkin monimutkaisempia projekteja. Kotitoimisto tarjoaa tietenkin aivan uudenlaisen näkökulman kotiin ja ympäristöön, jossa nyt vietämme suurimman osan hereillä oloajastamme’, Mads Duzenius Christensen sanoo.

Asioiden ripustaminen ei ole koskaan ollut helpompaa

Myös kiinnityksen asiantuntija fischer on huomannut tämän trendin:

‘Kevät on perinteisesti tee-se-itse-kautta, mutta viime vuonna ensimmäisen sulkutilan jälkeen tee-se-itse-tarvikkeiden myynti räjähti käsiin ja on pysytellyt samalla tasolla siitä lähtien. Tämä kertoo siitä, että suomalaiset ovat todellakin päästäneet luovuutensa valloilleen tänä vuonna’, sanoo Anders Olsen, joka on fischerin tee-se-itse-tarvikevalikoiman tuotepäällikkö.

Siksi fischer on keskittynyt keksimään uusia ja parempia tuotteita kotona oleskeleville remonttireiskoille ja -raijoille. Viimeisin lisäys on nimeltään EasyHook, joka on kehittynyt versio perinteisestä asennuskoukusta. Ero on siinä, että tämä uusi koukku on merkittävästi helpompi asentaa, ja sen asennus onnistuu ilman erikoistyökaluja.

‘Kun tavallisesti joudut kamppailemaan pihtien kanssa vääntääksesi koukun paikoilleen,EasyHookinkanssa riittää pelkkä ruuvimeisseli, kun tuote on asennettu seinätulppaan. Lopputulos on kauniimpi ja tarkempi’,Anders Olsen sanoo.

Käyttäjäystävällisyys on menestyksen avain

EasyHook on suunniteltu kasviruukkujen, taulujen, pienten hyllyjen jne. helppoon ripustukseen kotona, ja sitä voi tietenkin käyttää myös pyykkinarulle tai takkikoukkuna. Samalla koukku on kuitenkin helppo irrottaa ja käyttää uudelleen, jos muutat mieltäsi.

‘EasyHookin ansiosta asioiden ripustaminen kotona ei ole koskaan ollut helpompaa’,sanoo Anders Olsen.

Helppokäyttöisyys ja työkalujen sekä tuotteiden käyttö ovat tärkeä tekijä myös silloin, kun tee-se-itse-ihmiset tekevät valintoja markkinoilla tarjolla olevista monista eri tuotteista, sanoo Mads Duzenius Christensen:

Onnistuneet kokemukset ovat erittäin tärkeitä siltä kannalta, uskallammeko lähteä mukaan uusiin projekteihin: jos lopputuloksesta tuli hyvä, kokeilemme yleensä uudelleen, tällä kertaa vaikeampien ja edistyneempien projektien parissa’, Mads Duzenius Christensen sanoo.

fischer EasyHook soveltuu betonille, kipsilevylle ja puulle, ja tuotetta myydään maan kaikissa tee-se-itse-kaupoissa 4-8 tulppaa, ruuvia ja koukkua sisältävissä pakkauksissa.

Fischer A/Son kansainvälinen kiinnitystuotteiden, poranterien, kemikaalien ja asennusjärjestelmien valmistaja ja toimittaja rakennusalalla.www.fischerfinland.fi/fi-fihttps://www.fischer-international.com/en/

Contacts


Subjects


Fischer Kiinnitystuote Tee-se-itse-projektien