PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/uusi-erikois-sinkitty-betoniruuvi-ulkok%C3%A4ytt%C3%B6%C3%B6n-t%C3%A4ytt%C3%A4%C3%A4-markkinoilla-olevan-aukon-26707

Uusi erikois-sinkitty betoniruuvi ulkokäyttöön täyttää markkinoilla olevan aukon

Press release April 22, 2021 Fischer Ultracut

Uusi ULTRACUT FBS II CP erikois-sinkitty betoniruuvi tarjoaa äärimmäistä kestävyyttä edulliseen hintaan, täydentäen fischerin ulkokäyttöön tarkoitettujen kiinnikkeiden tuotevalikoimaa.

FIR 2002 3

Kun ulkona asennetaan mitä tahansa betoniin, aina aluslevyistä ja teräspalkeista parvekkeisiin ja kaiteisiin, kohdistuu kiinnitysvälineeseen runsaasti vaatimuksia. Vain muutama kiinnitysvälineiden valmistajia tarjoaa betoniruuveja, jotka täyttävät nämä vaatimukset. Uuden ULTRACUT FBS II CP -betoniruuvinsa myötä fischer lanseeraa pitkään kaivatun kiinnikeratkaisun ulkokäyttöön.

Edullinen vaihtoehto

ULTRACUT FBS II CP on mekaanisesti sinkitty teräsruuvi, joka käyttötapansa ja hintansa osalta asettuu fischerin sähköisesti galvanoitujen ja ruostumattomasta teräksestä valmistettujen sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitettujen A4-betoniruuvien väliseen maastoon, jossa ilmankosteus, kondensaatio ja suolasaasteet ovat tekijöitä, jotka vaikuttavat kiinnikkeiden valintaan.

”Ruuvien sietokykyyn, kestävyyteen ja pintaan kohdistuu laajasti vaihtelevia vaatimuksia riippuen ympäristöstä, jossa niitä käytetään. Sisätiloissa, joissa kosteus on matala, voidaan hyödyntää sähköisesti sinkittyjä ruuvejamme. Vaativampiin tai suorastaan äärimmäisiin ulkotiloihin, joissa kosteus, kondensaatio ja suolasaaste ovat merkittävässä roolissa, on tähän asti ollut tarjolla vain ruostumattomasta teräksestä valmistettuja ruuveja” sanoo Lars Holbæk, fischer A/S:n tuotepäällikkö Pohjoismaissa. Hän jatkaa:

”Olemme jo pitkään tiedostaneet tarpeen ratkaisulle leudompiin ulkotiloihin, joissa ruostumattomasta teräksestä tehdyt ruuvit eivät ole pakollinen vaatimus. ULTRACUT FBS II CP vastaa tähän tarpeeseen ja tarjoaa erittäin kestävän ja luotettavan ruuvin, joka sijoittuu myös hinnaltaan kahden ääripään väliin.

Korkea sietokyky

Kestävyys ja pitkä käyttöikä olivat uuden ruuvin kehitystyön tärkeimpiä tavoitteita, Lars Holbæk sanoo.

“Kun ympäristö on kostea tai märkä, on erityisen tärkeää, että kiinnikkeet ovat riittävän jykeviä, jotta ne kestävät säätä ja ajan hammasta eivätkä ruostu tai katkea. Meille oli siis tärkeää kehittää betoniruuvi, jonka käyttöikä on poikkeuksellisen pitkä.”

Kun muilla markkinoiden kilpailevilla ruuveilla on yleensä korkeintaan 200 tunnin korroosiosuoja, ULTRACUT FBS II CP tarjoaa vähintään 2 000 tunnin korroosion keston niin sanotuissa “suolasumutesteissä”. Testissä ruuvien sietokykyä ja käyttöikää testataan syövyttävillä suolaseoksilla, jotka vastaavat niitä olosuhteita, joille tuotteet altistuvat, kun niitä käytetään rakennuksissa ja rakenteissa.

ULTRACUT FBS II CP on saapumassa jälleenmyyjien hyllyille koko Skandinavian alueella.

ULTRACUT FBS II CP:

  • Erikois-sinkitty betoniruuvi betoniasennuksiin sisä- ja ulkotiloissa, joissa kondensaatio, ilmankosteus ja suolasaaste vaihtelevat kohtalaisesta korkeaan
  • Pitkä korroosion kesto: vähintään 2 000 tuntia (Suolasumutesti, NSS-testi, DIN EN ISO 9227)
  • Lyhyt ruuvausaika: 5,2 sekuntia (kilpaileva tuotemerkki: 8 sekuntia)
  • Porausreikiä ei tarvitse puhdistaa pystyasennuksessa (katot ja lattiat)
  • Kierteen hammastus varmistaa paremman pidon ja turvallisuuden asennuksen aikana

Contacts


Subjects


Fischer Ultracut