PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/tyytyv%C3%A4iset-asiakkaat-ovat-tie-menestykseen-18320
ad

Tyytyväiset asiakkaat ovat tie menestykseen

Press release July 1, 2014 MEDEMA BLYSYREBATTERIER GNB EXIDE

GNB Industrial Power on olennainen osa Exide Technologies -konsernia, joka on maailman suurimpia lyijyakkujen valmistajia ja akkuromun kierrättäjiä. Konserni markkinoi kattavaa ratkaisuvalikoimaa sähköenergian varastointiin.

GNB Medema foto1

Yli 100 vuoden kokemuksellaan innovatiivisten teknologioiden kehittelystä ExideTechnologies on taannut itselleen alan kiistämättömän johtoaseman ja kehittelee jatkuvasti uusia tuotteita. 

Korkeateknologian maailmassa, missä innovaatio asettaa aina uusia haasteita, on yksittäisen työntekijän sitoutuminen edelleen ratkaisevan tärkeää.

Asiakkaat tietävät voivansa luottaa työntekijöidemme antamaan neuvontaan, ja he tietävät myös, että apu on lähellä, jos ongelmia ilmenee. Meille ei riitä pelkästään se, että tarjoamme asiakkaillamme parhaat tuotteet, vaan työntekijöidemme on myös oltava päteviä ja kykeneviä ymmärtämään asiakkaidemme haasteet. 

GNB Industrial Powerin huoltovapaat (dryfit) geeliakut ovat jo monia vuosia olleet ensisijainen akkuvalinta erilaisiin sähkökäyttöisiin pyörätuoleihin. Huoltovapaita geeliakkuja on vuosikausia käytetty menestyksellä laitteissa, joissa akkua on varattava ja purettava toistuvasti. Enin osa sähkökäyttöisistä pyörätuoleista onkin varustettu huoltovapailla geeliakuilla. 

Viimeisin filmi esittelee yritystä nimeltä Medema, Tanskan johtava sähkökäyttöisten pyörätuolien valmistaja kertoo yhteistyöstä GNB Industrial Powerin kanssa ja tuotteissaan käytettävistä akuista. 

Filmin voi katsoa osoitteesta:

Subjects


MEDEMA BLYSYREBATTERIER GNB EXIDE
ad