PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/tutustu-natsiajan-berliiniin-google-earthiss%C3%A4-6753
ad

Tutustu natsiajan Berliiniin Google Earthissä

Press release March 6, 2009 Tourism

Historiasta kiinnostuneet voivat nyt matkustaa Google Earthillä ajassa taaksepäin Natsi-Saksan pääkaupunkiin Berliiniin.

Berlin FI

Tieteen Kuvalehti HISTORIA tarjoaa verkkosivustossaan uuden tavan matkata tutustumaan historiallisiin nähtävyyksiin Euroopan suurkaupungeissa maksuttoman Google Earthin avulla. Ensimmäinen kohde on natsiajan Berliini.

Vuosina 1933–1945 Berliini oli Hitlerin ja natsien suurvaltahaaveiden keskus, johon pääsee nyt helposti tutustumaan Google Earthissä.

HISTORIA-lehden sivustossa olevasta linkistä www.tk-historia.fi/earth pääsee tarkastelemaan eri kohteita, kuten Führerin bunkkeria, Gestapon päämajaa ja kasarmeja, joissa kreivi von Stauffenberg kumppaneineen suunnitteli vallankaappausta. Ponnahdusikkunat kertovat eri kohteiden historiasta.

Oikeasti kaupunkiin matkustavat voivat tulostaa kaupunkikartan, joka antaa vinkkejä historiallisiin kävelyretkiin Berliinissä.

Tulevina kuukausina HISTORIA julkaisee sivustossaan lisää historiallisia kaupunkioppaita, esimerkiksi vallankumouksen Pariisiin, Viiltäjä-Jackin Lontooseen ja Mozartin Wieniin.

SUURKAUPUNKIOPAS on digitaalinen lisä HISTORIA-lehden uuteen artikkelisarjaan Euroopan suurkaupunkien kiinnostavista historiallisista matkakohteista.

Opas löytyy osoitteesta www.tk-historia.fi/earth

Tieteen Kuvalehti HISTORIAA julkaisee Bonnier Publications. Lehti ilmestyy 18 kertaa vuodessa, ja sen painos Tanskassa on noin 20 000.

Contacts


Sari Tulirinta

Tieteen Kuvalehti HISTORIA -lehden toimittaja,
Bonnier Publications A/S
sari.************************ Reveal...
(03)******** Reveal...

Subjects


Tourism
ad