PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/suomalaiset-kutsutaan-osallistumaan-pohjoismaiden-suurimpaan-filmikilpailuun-kort-godt-4027

Suomalaiset kutsutaan osallistumaan pohjoismaiden suurimpaan filmikilpailuun ”Kort&Godt”.

Press release May 25, 2007 Culture

Kort&Godt on pohjoismaiden suurin idea- ja mainosfilmikilpailu, jossa on ensimmäisten kuukausien aikana ollut osallistujia eri pohjoismaista. Suomalaisia osallistujia ei vielä ole, vaikka monet ovat osoittaneet kiinnostusta luomalla profiilin.

Rune schou
Nyt Kort&Godt antaa suomalaisille mahdollisuuden osallistua ilman 27 euron osallistumismaksua.

”Kutsumme tätä pohjoismaiseksi kilpailuksi, mutta ilman suomalaisia se ei ihan pidä paikkaansa”, toteaa Kort&Godt:in Suomen koordinaattori Karoliina Heiskanen. ”Annamme suomalaisille mahdollisuuden osallistua ilmaiseksi alleviivataksemme, kuinka tärkeänä pidämme heidän osallistumistaan. Kilpailua ei ole omistettu vain tanskalaisille, islantilaisille, ruotsalaisille ja norjalaisille”, Karoliina jatkaa.

Kilpailun nettisivut ovat pääosin tanskankieliset, mutta informaatiota löytyy myös suomeksi ja englanniksi. Karoliina vastaa sähköpostitse myös suomenkielisiin kysymyksiin.

Kilpailuun voi osallistua tekemällä mainosfilmin, piirtämällä storyboardin tai kirjoittamalla ideansa. Osallistumisen deadline on 30. Kesäkuuta 2007.

Kuvateksti: Helsinkiläinen Ville Rousu on yksi monista suomalaisista, jotka ovat luoneet profiilin osallistuakseen kilpailuun. Tässä hän on kuvaamassa ja toivoo, että filmi valmistuu ennen deadlinea 30. kesäkuuta.

http://www.kortoggodt.info/2006/index.php?id=156

Subjects


Culture