PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/stor-ettersp%C3%B8rsel-etter-istanbuls-vandrerhjem-etter-at-tyrkia-utropes-til-et-av-europas-rimeligste-reisem%C3%A5l-9006
ad

Stor etterspørsel etter Istanbuls vandrerhjem etter at Tyrkia utropes til et av Europas rimeligste reisemål

Press release February 10, 2010 Tourism

Bestillingene ved Istanbuls vandrerhjem gikk opp med 41 % i 2009 og forventes å øke betydelig også i år, ifølge ledende reiseformidler HostelBookers.

Byen er utnevnt til europeisk kulturhovedstad for 2010, og en fersk rapport om feriepriser fra det britiske postvesenet, viser at Tyrkia er et av Europas rimeligste reisemål.

Lokale forretninger forventes å tjene godt på den forventede turiststrømmen, og prisene på mat, drikke og andre handelsvarer forventes derfor å øke. Til tross for prisøkningen har HostelBookers i 2010 en rekke rimelige overnattingstilbud ved vandrerhjem i Istanbul for besøkende til Europas seneste kulturhovedstad.

Mange av HostelBookers beste overnattingssteder ligger bare få minutter fra alle hovedattraksjonene i gamlebyen i Sultanahmet-området.

Antique Hostel Istanbul er rangert som et av de beste overnattingsstedene. Her kan du overnatte i flersengsrom fra bare 8 euro per natt. Stort rimeligere blir det ikke. Overnattingsstedet ligger bare fem minutters gange fra Den blå moské og Hagia Sophia, og er et utmerket utgangspunkt for de mange kulturseverdighetene og arrangementene byen har å tilby.

Tyrkia har den siste tiden blitt et populært og trendy reisemål blant HostelBookers' kunder. Bestillinger og reservasjoner økte med 39 % i 2008–2009 sammenlignet med en økning på 5 % i Spania og en gjennomsnittlig økning på 9 % på verdensbasis.

HostelBookers nettside finner du en reiseguide for Istanbul og en liste over alle våre vandrerhjem i Istanbul.

Subjects


Tourism
ad