PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/stanley-ter%C3%A4v%C3%A4mp%C3%A4n%C3%A4-kuin-koskaan-6937

Stanley – Terävämpänä kuin koskaan!

Press release May 6, 2009 Homes & Gardens

Stanley näyttää jälleen tietä tuomalla markkinoille uuden FatMax-veitsenterän, joka on terävin Stanleyn valmistamista veitsenteristä. FatMax-veitsenterä on äärimmäisen terävä, joten se kestää pitkään vaativassa käytössä.

120 2

Kun markkinajohtaja Stanley ilmoittaa valmistaneensa terävimmän veitsenterän koskaan, se kannattaa ottaa vakavasti. Stanley Nordicin markkinointipäällikkö Carl Erik Pedersen paljastaa, mikä on terävyyden ja laadun salaisuus:

"Kyseessä on veitsenterien uusi sukupolvi. Stanley on panostanut veitsenterien valmistuksessa erityiseen lämpökäsittelyprosessiin, jossa terästä tehdään induktiokarkaistu. Tämä tekee terästä 35 % terävämmän ja 20 % vahvemman. Veitsenterä kestää jopa 75 % pidempään käytössä kuin Stanleyn klassinen vuoden 1992 heavy duty -veitsenterä, jota monet pitävät ainoana oikeana veitsenteränä. Huolimatta siitä, kuinka vaikuttavilta parannukset kuulostavat, ammattikäyttäjät arvioivat kuitenkin viime kädessä, miten parannukset vaikuttavat työntekoon."


"Stanley on tunnettu tuotemerkki ammattilaisten ja harrastajien keskuudessa. Tämä antaa Stanleylle hyvät mahdollisuudet tutkia jatkuvasti asiakkaiden tarpeita ja käyttövaatimuksia. Useimmille on toki itsestään selvää, että tylsä veitsenterä vaihdetaan uuteen, terävämpään ja tehokkaampaan. Käytännössä tyypillinen veitsenkäyttäjä ei kuitenkaan vaihda terää, vaan tyytyy tylsään veitsenterään pitkäksi aikaa.
Stanleyn FatMax-veitsenterä antaa anteeksi käyttäjän laiskuuden, koska se pysyy terävänä pidempään kuin muut veitsenterät. FatMax-veitsenterät ovat myös paljon joustavampia kuin muut veitsenterät. Uusi FatMax-veitsenterä kestää voimakasta taivutusta vääntymättä tai katkeamatta. Se on siis turvallinen veitsenterä kaikille käyttäjille."

Uusi FatMax-veitsenterä on monipuolinen ja sopii kipsilevyjen, paperin, nahan, pahvin, mattojen, vinyylin ja muiden leikkausvoimaa ja -terävyyttä vaativien materiaalien leikkaamiseen. Veitsenterä sopii kaikkiin Stanleyn standardiveitsiin, ja sitä myydään 5, 10, 50 ja 100 kappaleen pakkauksissa.


Tunnistat parhaan Stanleyn valmistaman veitsenterän FatMax-logosta. FatMax-veitsenterä on nyt saatavilla rautakaupoista. Tuotetietoja on osoitteissa www.stanleyworks.fi ja www.fatmaxblades.com

Lisätietoja:

Carl Erik Pedersen
Marketing Manager

Stanley Nordic
Nordre Strandvej 119B
DK-3150 Hellebæk
Puhelin: +45 4976 2777
Faksi: +45 4976 2766
Matkapuhelin: +45 2032 2784
Sähköposti: [email protected]

Subjects


Homes & Gardens