PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/s%C3%A4hk%C3%B6savukkeet-kasvattavat-suosiotaan-suomalaisten-tupakoitsijoiden-keskuudessa-19530
ad

Sähkösavukkeet kasvattavat suosiotaan suomalaisten tupakoitsijoiden keskuudessa

Press release December 18, 2014 Parempi vaihtoehto tupakalle Sähkötupakka Sähkösavukkeiden suosio nousussa

Suomalaiset tupakoitsijat ovat löytäneet sähkösavukkeet, ja yhä useampi saakin apua tupakoinnin lopettamiseen sähkötupakasta. Pohjoismaiden suurimman sähkötupakkayhtiön, DanSmoke:n, teettämän kyselyn mukaan jopa puolet käyttäjistä onnistuu lopettamaan sauhuttelun kokonaan.

Dansmoke wet bw

Alan markkinajohtaja DanSmoke:n mukaan 46 % kyselyyn vastanneista kertoi sähkösavukkeen auttaneen heitä pääsemään eroon tupakasta keskimäärin puolen vuoden käytön jälkeen. Lisäksi 87 % niistä, jotka olivat onnistuneet lopettamaan tupakoinnin sähkösavukkeen avulla, eivät olleet käyttäneet mitään muuta nikotiinivalmistetta lopettamisen yhteydessä.

“Näemme selvän trendin asiakkaittemme keskuudessa. Sähkötupakkaa käytetään nimenomaan apuna nikotiinivieroitusoireiden lievittämiseen. Päästyään tämän jakson yli moni lopettaa nikotiinin käytön kokonaan. Toiset jatkavat sähkötupakan käyttöä, mutta nämä asiakkaat ovat selvässä vähemmistössä.”, kertoo Robin Roy Krigslund-Hansen, DanSmoke:n tanskalainen toimitusjohtaja.

Sähkösavukkeet ovat kasvattaneet suosiotaan viime aikoina niin Euroopassa kuin maailmanlaajuisestikin. Pelkästään Suomessa, DanSmoke:lla on peräti 10 000 verkkokauppa-asiakasta ja luku näyttää olevan vahvassa kasvussa. Yksinomaan tämän vuoden aikana suomalaisten asiakkaiden määrä on lähes kolminkertaistunut. Sähkösavukkeet ovat etenkin aikuisten, 45-65-vuotiaiden, suosiossa. Sähkösavuke maistuu, näyttää ja tuntuu tavalliselta savukkeelta, mutta perinteisen tupakan sisältämien ainesosien sijaan, se sisältää nikotiiniliuosta, joka kuumentuessaan muuttuu höyryksi. Toisin kuin tavallinen tupakka, sähköinen versio ei sisällä tervaa tai häkää, jotka tunnetusti aiheuttavat keuhkosyöpää.

DanSmoke selittää menestystään Suomessa osin sillä, että yhä useammat tupakoitsijat haluavat löytää paremman vaihtoehdon tupakalle. Monet vaihtavat myös sähkösavukkeeseen halutessaan säästää rahaa – höyryttely on nimittäin huomattavasti halvempaa kuin tavanomaisen savukkeen polttaminen. Lisäksi tuotteen laatu ja turvallisuus näyttävät olevan suomalaisille tärkeitä kriteereitä sähkösavukkeen valinnassa – seikkoja joihin myös DanSmoke panostaa.

”Työntekijämme ovat paikan päällä tehtaassa valvomassa valmistusprosessin vaiheita - näin voimme taata tuotteidemme korkean laadun.”, painottaa Hansen.

Tietoa DanSmoke:sta

DanSmoke on Electronic Cigarettes Holding AG omistuksessa. ECE perustettiin vuonna 2013 tarjoamaan paremman vaihtoehdon perinteiselle tupakalle. Yritys on tällä hetkellä vahvassa kasvuvaiheessa ja verkkokauppoja löytyy lähes kahdestakymmenestä Euroopan maasta ja määrän odotetaan kasvavan ensi vuoden aikana. DanSmoke:n lisäksi ECE omistaa lukuisia muita, tunnettuja brändejä kuten SmokeUS, AlpSmoke ja OnTheGO.

Lisätietoa:www.DanSmoke.fi ja Electronic Cigarettes Holding AG 

Tiedustelut:

DanSmoke

Laura Leivo

International Brand Manager

[email protected]

Puh. +41 76 506 9282

Contacts


Subjects


Parempi vaihtoehto tupakalle Sähkötupakka Sähkösavukkeiden suosio nousussa
ad