PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/psion-teklogix-tarjoaa-enemm%C3%A4n-mahdollisuuksia-kannettavien-tietokoneiden-r%C3%A4%C3%A4t%C3%A4l%C3%B6imiseen-9844

Psion Teklogix tarjoaa enemmän mahdollisuuksia kannettavien tietokoneiden räätälöimiseen

Press release May 7, 2010 IT

Psion Teklogixin asiakkaat saavat lisää mahdollisuuksia mukauttaa ja räätälöidä kannettavia tietokoneitaan omien tarpeidensa mukaan. Sen vuoksi Psion Teklogix, yksi maailman johtavista kämmentietokoneiden valmistajista, tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rakentaa tietokoneratkaisuja moduulien avulla

Räätälöintikonsepti on nimeltään modulariteetti, ja asiakkaat voivat jo nyt valita useita toimintoja kuten RFID, Voice, viivakoodien lineaari- ja 2D-skannauksen laserilla, kehittynyttä kuvankäsittelyä ja monia langattomia toimintoja verkon kautta. Lanseeraamalla Open Source Mobility -käsitteen Psion Teklogix haluaa kehittää modulariteettia edelleen.   

Open Source Mobility (OSM) on avoin innovaatiofilosofia, jonka avulla yritykset yhdessä asiakkaidensa ja yhteistyökumppaneidensa kanssa kehittävät uusia ratkaisuja kannettaville tietokoneille. Uusi filosofia tarkoittaa sitä, että Psion Teklogix luo alan modulaarisimman alustan, jolla kehittäjät, myyjät ja asiakkaat voivat jakaa keskenään komponentteja ja työkaluja, ja siten luoda räätälöityjä moduuleja kannettaville tietokoneille.
”Modulariteetti on ollut keskeinen elementti Psion Teklogixin tuotteissa monen vuoden ajan, ja Open Source Mobilityn avulla me voimme tarjota modulaarisia mahdollisuuksia asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme," Psion Teklogix Nordenin toimitusjohtaja Lars Langgaard sanoo. 
Lisäksi hän kertoo, että Open Source Mobilityn avulla asiakkaat säästävät sekä rahaa että vaivaa, koska heidän ei tarvitse vaihtaa kaikkia tietokoneitaan uusiin, jos he haluavat uusia toimintoja tai varusteita jo olemassa oleviin tietokoneisiinsa.
”Pystymme pidentämään tuotteiden elinikää, koska standardipohjaisten käyttöliittymien avulla voimme vaihtaa vioittuneita tai vanhentuneita moduuleja ilman, että koko tuote pitää vaihtaa. Siten me pystymme tarjoamaan asiakkaillemme alhaisimmat kustannukset ja pidentämään tietokoneiden elinikää,” Lars Langgaard selvittää.  

Uusi innovaatiofilosofia perustuu avoimeen Ingenuity Working -verkkoyhteisöön. Se löytyy osoitteesta www.ingenuityworking.com, ja siellä Psion Teklogixin kehittäjät, asiakkaat ja yhteistyökumppanit voivat tavata keskustellakseen, jakaakseen, kehittääkseen ja luodakseen yhdessä.
”Open Source Mobility uudistaa liiketoimintamalliamme merkittävästi ja radikaalisti, ja se voi täysin muuttaa kannettavien tietokoneiden markkinat teollisuuden alalla," Psion Teklogix Internationalin pääjohtaja John Conoley sanoo.

Tietoa Psion Teklogixista:
Psion Teklogix on ollut vuodesta 1980 lähtien maailmanlaajuinen markkinajohtaja laadukkaiden kämmentietokoneiden alalla ja niiden käytössä B2B-markkinoilla. Yritys on osakeyhtiö ja noteerattu Lontoon pörssissä. Sen pääkonttori sijaitsee Kanadassa ja sillä on tytäryhtiöitä Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Aasiassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Lähi-idässä. Lisätietoja: www.psionteklogix.com

Contacts


Subjects


IT