PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/psion-teklogix-lanseeraa-uuden-workabout-pro-n-10152
Annonce: håndværkerhjælp

Psion Teklogix lanseeraa uuden WORKABOUT PRO:n

Press release May 27, 2010 IT

Psion Teklogix, eräs maailman johtavista kämmentietokoneiden valmistajista, halua antaa asiakkailleen mahdollisuuden räätälöidä omat tietokoneratkaisunsa.

WAP3 short left numeric OS

Siksi yhtiö on juuri tuonut markkinoille "Open Source Mobility" –käsitteen, jota voi kuvailla oman tietokoneratkaisun mukautusmahdollisuuksien laajentamiseksi. Konsepti perustuu modulaarisuudelle, ja se on jo käytössä Psion Teklogix:in suosituissa WORKABOUT Pro –malleissa.

WORKABOUT PRO tuotiin markkinoille ensimmäisen kerran 18 vuotta sitten, ja sen lähtökohtia ovat aina olleet modulaarisuus, laajennusmahdollisuudet ja helppo mukautus asiakkaalle. Uusi malli WORKABOUT PRO 3 heijastaa ja hyödyntää samaa filosofiaa, ja selventää sitä, mitä Psion Teklogix tarkoittaa Open Source Mobility –käsitteellä.

Uudessa WORKABOUT PRO 3:ssa on parannettu käyttäjäystävällisyys, sillä valittavina on kolme erilaista näppäimistöä ja useita lisänäppäimiä, jotka helpottavat näppäimistön käyttöä myös silloin, kun sitä on käytettävä vain yhdellä kädellä.

WORKABOUT PRO 3:n näyttö on myös terävämpi ja selkeämpi, joten sitä on helpompi lukea ja katsella erilaisissa valaistusoloissa. Samalla parannettu näyttö osaltaan pidentää akkujen käyttöikää. Uusi malli on myös nopeampi, koska siinä on kaksois-RAM ja neljä kertaa aikaisempia malleja nopeampi Flash-ROM -muisti. Lopuksi se on kestävämpi, koska se on sietää pölyä, vettä ja äärimmäisiä lämpötiloja sekä selviää pudotuksesta betonilattialle 1,8 metrin korkeudesta.

"Workabout Pro 3 laajentaa entisestään perinnettämme tarjota asiakkaille mahdollisuus mukauttaa omia tietokoneratkaisujaan ja rakentaa niitä moduuleista. Se myös kohdentuu Psion Teklogix:in uuteen "Open Source Mobility" -liiketoimintakonseptiin", sanoo Psion Teklogix Nordenin toimitusjohtaja Lars Langgaard.

WORKABOUT PRO 3 on lisäksi yhteensopiva sarjan muiden tietokoneiden kanssa.

 

Tietoja Psion Teklogix:ista: 
Psion Teklogix on vuodesta 1980 ollut laadukkaiden kämmentietokoneiden ja niiden käytön johtava yritys B2B-markkinoilla kaikkialla maailmassa. Yhtiön osake on noteerattu Lontoon pörssissä, ja sen pääkonttori on Kanadassa. Sillä on tytäryhtiöitä Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Aasiassa, latinalaisessa Amerikassa ja Lähi-idässä. Lue myös: www.psionteklogix.com 

Tietoja WORKABOUT PRO:sta:
WORKABOUT PRO on mukautuva, ohjelmoitava ja kovaa käyttöä kestävä kämmentietokone, jota voi laajentaa monilla erilaisilla sovelluksilla ja lisäosilla. Se on ihanteellinen työntekijöille logistiikka-alalla, puhelinyhtiöissä, kuljetussektorilla, vähittäiskaupassa jne.

Contacts


Subjects


IT
Annonce: håndværkerhjælp