PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/psion-poistaa-nimen-teklogix-ja-uudistaa-yrityskuvansa-11593

Psion poistaa nimen "Teklogix" ja uudistaa yrityskuvansa

Press release January 31, 2011 IT

Teklogix on poistettu yhtiön nimestä. Uusi identiteetti heijastaa paremmin yrityksen strategiaa.

31.1.2011. Psion plc (LSE: PON.L) on lyhentänyt toiminimeään ja siten poistanut “Teklogixin” luodakseen tehokkaamman maailmanlaajuisen brändin. Psionin yrityskuva on myös uudistettu digitaalimaailmaan sopivammaksi. Nämä uudistukset ovat merkittävä etappi yritystä muokattaessa ja auttavat tuomaan liiketoimintastrategian täsmällisesti esiin.

“Tutkimuksemme osoitti, että meidän oli poistettava “Teklogix" yritysnimestä yhdistääksemme liiketoiminnan yhden selkeän maailmanlaajuisen yrityskuvan ympärille”, kertoo Psionin toimitusjohtaja John Conoley. “Mielestämme kaksiosainen yhtiön nimi oli liian vaikeaselkoinen asiakkaillemme, jälleenmyyjillemme ja muille sidosryhmän jäsenille, varsinkin Psionin uusilla markkina-alueilla. Käytimme tilaisuutta hyväksemme uudistaaksemme myös brändin, jotta se kuvaa selkeästi liiketoimintastrategiaamme ja toimii paremmin digitaalimaailmassa.”

Psionilla on alansa johtava ja jatkuvasti kasvava sosiaalisen median edustus yhteistyössä toimivan avoimen yhteisönsä välityksellä www.ingenuityworking.com. Yhteisössä käy kuukausittain 50 000 vierailijaa, ja siellä on meneillään yli 5 000 aktiivista keskustelua. Yhteisö perustettiin maaliskuussa 2010, ja siitä on tullut nopeasti alansa johtava sosiaalisen median sivusto, jossa asiakkaat, liikekumppanit, jälleenmyyjät ja kehittelijät kokoontuvat jakamaan ideoita, ratkaisemaan ongelmia ja luomaan liiketoimintamahdollisuuksia.

“Uusi yrityskuva herättää henkiin yrityksen keskittymisen avoimeen innovaatioon, modulaarisuuteen ja tarpeidenmukaisuuteen sekä tuo Psionin Web 2.0 -aikakaudelle,” sanoo Psionin markkinointijohtaja Nick Eades. ”Uuden yrityskuvan muokkaaminen aloitettiin vuonna 2009, ja koko ohjelma viedään läpi vuoden 2011 kolmannen vuosineljänneksen loppuun mennessä. Brändiuudistus kohdistuu ensisijaisesti digitaaliverkkoon, mikä on paljon tehokkaampaa ja helpompaa hallita kuin perinteiset menetelmät.”

Toimittajille

Näe uusi yrityskuva toiminnassa ja lataa asiaankuuluvia brändi- ja tuotekuvia osoitteessa   community.psion.com/presspack

Tietoja Psion-yhtiöstä

Psion on uranuurtaja laadukkaiden kannettavien kämmentietokoneiden ja niiden teollisuusmarkkinasovellusten alalla ympäri maailman. Olemme olleet tiedonkäsittelyn mobiiliratkaisujen innovaattoreja vuodesta 1980 lähtien. Ensimmäinen keksintömme oli kämmentietokone, ja sittemmin olemme tähän päivään asti auttaneet asiakkaitamme ratkaisemaan liiketoimintaongelmiaan maailmanlaajuisesti. Asiakkaisiimme kuuluvat Volkswagen, SNCF, RWE nPower, E.ON, BMW, Goodyear, Copenhagen Airports, BNSF ja monet muut yritykset.

Avoimen innovaation liiketoimintamallimme ansiosta kykenemme työskentelemään suoraan asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa luodaksemme yhdessä markkinoiden erityistarpeisiin vastaavia uusia kannettavien laitteiden, ohjelmistojen ja palvelujen muunnelmia. Tämä yhteistyö on mahdollista avoimen innovaation yhteisösivuston avulla: www.ingenuityworking.com.

Psion plc on Lontoon pörssissä listattu julkinen yhtiö. Pääkonttori on Lontoossa, ja sillä on toimistot Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Aasian ja Tyynenmeren alueella, Latinalaisessa Amerikassa sekä Afrikassa.

Saat lisätietoja vierailemalla osoitteessa www.psion.com.

Psion ja Psion-logo ovat Psion plc:n tuotemerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään.

Contacts


Subjects


IT