PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/poj%C3%ADzdn%C3%A9-archivy-%C4%8Desk%C3%A9ho-v%C3%BDrobce-m%C3%AD%C5%99%C3%AD-do-ruska-12833

Pojízdné archivy českého výrobce míří do Ruska

Press release December 19, 2011 Construction

Elektrifikované archivní regály jsou již standardem ve vybavení archivů, muzeí i knihoven. Dnešní nároky na rychlou a jednoduchou manipulaci s archivními regály vyžadují co nejmenší zásah uživatele, ovšem při zachování striktních bezpečnostních opatření.

Firma Kredit, český výrobce skladovací techniky, která před časem uvedla na trh elektrifikované archivační regály, získala významnou státní zakázku, vybavení Centrálního zdravotnického archivu v Moskvě. V archivech se budou skladovat zdravotnické archiválie a realizace zakázky těchto rozměrů je rozložena do celého roku 2012. Celková investice ruského zákazníka je přes dvacet milionů českých korun.

“Ruské firmy jsou lačné po kvalitních výrobcích z Evropy. Naše expanze na trh a vybudování sítě partnerských firem v Rusku bylo průlomem pro celou společnost Kredit,” řekl Jaroslav Zerzáň, projektový manažer pro Rusko. “V této konkrétní zakázce začneme prvním patrem, ale v průběhu celého roku nás čeká dalších pět pater přibližně stejných rozměrů a výměře 1400 metrů čtverečních.”

Další novinkou firmy Kredit určenou pro archivy, kartotéky a depozitáře je dvoupodlažní archiv Double Decker, který si na své regálové konstrukci nese horní patro. Není tedy nutné mít dvoupatrovou budovu či jednopodlažní archiv rekonstruovat, což také sníží náklady investované do rozšiřování úložné kapacity. Přečtěte si více o archivním regále Double Decker.

Spolu s návrhem ideálního řešení vybavení archivu, logistickým auditem, výrobou a montáží firma Kredit nabízí školení obsluhy archivů a doživotní servis

Pro více informací o archivních zařízeních a dalších produktech firmy Kredit navštivte webové stránky firmy www.kredit.cz.

Contacts


Subjects


Construction