PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/pointshop-lahjoittaa-10-tonnia-riisi%C3%A4-6371
ad

PointShop lahjoittaa 10 tonnia riisiä

Press release December 18, 2008 Humanitary

PointShop on joulukuussa aloittanut yhteistyön Tanskan evankelis-luterilaisen kansankirkon hätäapuorganisaation Folkekirkens Nødhjælp:n kanssa, heidän Giv en ged (lahjoita vuohi)-kampanjansa yhteydessä. Tavoitteena on kerätä 10 tonnia riisiä Myanmarin pakolaisille.

Ris logo large

Joulun kunniaksi palkintosivusto PointShop.fi on lanseerannut keräyskampanjan yhteistyössä Folkekirkens Nødhjælp:n kanssa, jossa PointShop lahjoittaa puoli kiloa riisiä jokaisen kampanjaan osallistuvan puolesta.

Osallistujien tarvitsee ainoastaan antaa hieman ajastaan osallistuakseen persoonallisuustestiin, joka käsittelee tuhlaamista - joulun aikaan ja yleisesti. Pakolaisille annettavan riisilahjoituksen lisäksi käyttäjät palkitaan myös sivuston konseptin mukaisesti pistein heidän sivustolla suorittamasta tehtävästään. Osallistuminen tähän keräykseen on täysin ilmaista, ja PointShop huolehtii Folkekirkens Nødhjælp:n kautta lahjoitettavien riisitonnien maksusta.

Kampanja on käynnistetty tuhansien Myanmarilaisten pakolaisten hyväksi, jotka ovat paenneet maan sotilashallintoa, ja nyt elävät pakolaisleireissä Thaimaassa. Pakolaisilla ei ole mahdollisuutta työskentelyyn leirien ulkopuolella, eikä myöskään oman riisin ja vihannesten viljelyyn - tästä syystä Folkekirkens Nødhjælp avustaa pakolaisia ruuan ja muiden välttämättömyyksien muodossa.

Yli 2 miljoonalla käyttäjällään seitsemässä eri maassa, PointShop on asettanut tavoitteeksi lahjoittaa 10 000 kiloa riisiä kampanjan päättyessä 31. tammikuuta 2009. Jo muutaman päivän sisällä kampanjan käynnistämisestä kertyneen riisin määrä on noussut lähes kahteen tonniin. Mikäli asetettu tavoite täyttyy, tämä antaa mahdollisuuden satojen pakolaisten ruuansaannin turvaamiseksi useaksi kuukaudeksi.

Lue lisää, ja osallistu PointShopin keräyskampanjaan osoitteessa http://www.pointshop.fi/tuhlailetko

Contacts


Subjects


Humanitary
ad