PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/pohjoismaiden-suurin-idea-ja-mainoselokuvakilpailu-on-k%C3%A4ynnistynyt-3649
Annonce: håndværkerhjælp

Pohjoismaiden suurin idea- ja mainoselokuvakilpailu on käynnistynyt

Press release February 5, 2007 Multimedia

Pohjoismaiden suurin idea- ja mainoselokuvakilpailu Kort&Godt toivottaa tervetulleeksi mukaan kilpailuun suomalaiset ideanikkarit ja elokuvalahjakkuudet, jotka haluavat näyttää muulle Pohjolalle, mitä he osaavat.Kilpailun osanottajille on luvassa rahapalkintoja 40 000 €:n arvosta.

Kortoggodt billederevent 001
Kort&Godt kilpailu oli jättimenestys Tanskassa vuonna 2005. Nyt kilpailun järjestäjät toivottavat kaikki Pohjoismaiden elokuvaentusiastit ja ideanikkarit mukaan luomaan Pohjoismaiden suurinta alan kilpailua. Kort&Godt kilpailun järjestäjat odottavat saavansa yli 5000 ideaa kilpailuun.

Kilpailun tarkoituksena on tuottaa mainoselokuvaideoita kilpailuun osallistuville yrityksille. Ideat voidaan tuottaa mainoselokuvana, storyboardina tai tekstin muodossa. Kilpailussa on heljä heljännesfinaalia vuonna 2007 ja finaali vuoden 2008 alussa.

Osanottajille on luvassa rahapalkintoja 40 000 :n arvosta sekä sponsorilahjoja 70 000 :n arvosta kilpailuun osallistuvilta yrityksiltä

Tavoite on selkeä. Toivomme saavamme suomalaiset ideanikkarit ja elokuvalahjakkuudet päivän valoon ja näyttämään taitonsa, lahjakkuutensa ja luovuutensa kaikille alan ihmisille Pohjoismaissa.

”Kokemuksemme mukaan Suomessa on paljon lahjakkaita elokuva-alan ihmisiä, ja me peräänkuulutammekin heidän epätavallisia, hulluja ideoitaan. Asetamme ehdolle kaiken kaikkiaan 100 mainoselokuvaa ja ideaa, jotka tulevat näkymään kotisivullamme www.kortoggodt.info”, kertoo kilpailun isä, Tommy Duus.

Lisätietoja kilpailusta saa klikkaamalla www.kortoggodt.info


Kuvateksti 1:
Kort&Godt kilpailun voittajat Thomas Frederiksen ja Simon Sandfeld vastaanottavat 1. palkinnon mainoselokuvastaan vuonna 2005

Contacts


Subjects


Multimedia
Annonce: håndværkerhjælp