PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/pieni-ja-k%C3%A4tev%C3%A4-uutuus-psionilta-12012

Pieni ja kätevä uutuus Psionilta

Press release May 30, 2011 IT

Kun paketit on lähetettävä, konserttiliput tarkistettava tai varastotuotteet laskettava, Psionin uusin EP10-kämmentietokone on silkkaa asiaa

Psion EP10 Front L Numeric 020

Tiedote touko-kesäkuu 2011:

Pieni kädessä pidettävä PDA-laite, joka sekä kestää rankkaa säätä että vaativia ympäristöolosuhteita, sopii hyvin kuljetussektorin tehtäviin sekä posti- ja lähettipalveluihin. Se käy hienosti lippujen myyntiin ja tapahtumien käsittelyyn, ja se on täydellinen kenttähuollossa, valvontayritysten tietojen keruussa, virallisissa turvatehtävissä ja jälleenmyyntituotteiden rekisteröinnissä.

Myös työntekijät, jotka ennen kuljettivat mukanaan kirjoituslevyä, hyötyvät suuresti EP10:stä. Sama koskee työntekijöitä, jotka käyttävät nyt tavallisia älypuhelimia teollisiin tarkoituksiin, sillä EP10 on paljon niitä kestävämpi ja varmakäyttöisempi. EP10 vähentää joutoaikoja, lisää tuottavuutta ja laskee kustannuksia.

Vaikka EP10 on pienempi kuin monet muut Psionin tuotteet, kompaktissa ja kätevässä kämmentietokoneessa on samat toiminnot kuin muissakin. Tuotetta ennen lanseerausta kokeilleiden yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden reaktiot ovat olleet myös erittäin positiivisia.

Uusimmalla Texas Instrumentsin suorittimella varustettu EP10 on luokkansa nopein kämmentietokone, ja 3,7 tuuman teräväpiirtoisesta LCD-kosketusnäytöstä lukeminen on helppoa myös auringonpaisteella. Samalla EP10:ssä on sisäänrakennettuina uusimmat mobiiliviestinnän standardit, kuten CDMA (EV-DO Rev A) tai GSM (UMTS 3,8 G HSPA+), GPS, Wi-Fi ja Bluetooth. Siinä on myös 2D-viivakoodien kaikkisuuntainen lukija ja 3,2 megapikselin kamera, jossa on automaattinen tarkennus ja sisäinen LED-salama.

EP10 on monien muiden Psionin tuotteiden tapaan rakennettu Omnii-ympäristöön, mikä varmistaa asiakkaiden sijoitukset. EP10:tä ei siksi tarvitse vaihtaa, jos asiakkaiden on laajennettava tai lisättävä uusia toimintoja, vaan siihen voi mukauttaa, päivittää ja jopa integroida uusia työprosesseja. Tämä kaikki säästää asiakkaiden aikaa ja rahaa.

Psion on perinteisesti antanut asiakkailleen mahdollisuuden mukauttaa ja rakentaa omat tietokoneratkaisunsa moduuleista, eikä EP10 ole poikkeus. EP10-kämmentietokoneeseen sijoittamalla asiakkaat voivat valita muun muassa modulaarisia näppäimistöjä ja akkuja, kun taas sarja laajennusmoduuleja mahdollistaa erityisten toimintojen sisäänrakentamisen yksittäiselle asiakkaalle.

Lisätietoja ja tarkempia teknisiä tietoja EP10-kämmentietokoneesta on osoitteissa www.ingenuityworking.com ja www.psion.com

Tietoja Psion-yhtiöstä
Psion on uranuurtaja laadukkaiden kannettavien kämmentietokoneiden ja niiden teollisuusmarkkinasovellusten alalla ympäri maailman. Olemme olleet tiedonkäsittelyn mobiiliratkaisujen innovaattoreja vuodesta 1980 lähtien. Ensimmäinen keksintömme oli kämmentietokone, ja sittemmin olemme tähän päivään asti auttaneet asiakkaitamme ratkaisemaan liiketoimintaongelmiaan maailmanlaajuisesti. Asiakkaisiimme kuuluvat Volkswagen, SNCF, RWE nPower, E.ON, BMW, Goodyear, Copenhagen Airports, BNSF ja monet muut yritykset.
Avoimen innovaation liiketoimintamallimme ansiosta kykenemme työskentelemään suoraan asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa luodaksemme yhdessä markkinoiden erityistarpeisiin vastaavia uusia kannettavien laitteiden, ohjelmistojen ja palvelujen muunnelmia. Tämä yhteistyö on mahdollista avoimen innovaation yhteisösivuston avulla: www.ingenuityworking.com.
Psion plc on Lontoon pörssissä listattu julkinen yhtiö. Pääkonttori on Lontoossa, ja sillä on toimistot Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Aasian ja Tyynenmeren alueella, Latinalaisessa Amerikassa sekä Afrikassa.
Saat lisätietoja vierailemalla osoitteessa www.psion.com.

Contacts


Subjects


IT