PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/pid%C3%A4-katto-huippukunnossa-23552

Pidä katto huippukunnossa

Press release April 19, 2017 Grill Car clearner

Nilfiskin Roof Cleaner -kattopesuri on ammattiratkaisu kotikäyttöön. Se suojaa kattoa ja raikastaa talon ulkoasua.

1234 1 roof dk FI

Nyt yksikerroksisen talon katto on helppo pitää huippukunnossa tehokkaalla painepesuriin kytkettävällä lisävarusteella. Nilfiskin kattopesuri puhdistaa ammattimaisesti, ja sen erityisen pesuaine- ja suutinjärjestelmän kantama on peräti 15 metriä. Se irrottaa sammalen, lian ja roskat, joita katolla on usein talven jäljiltä.

Jalat maassa
Talon ulkoasua voi kohentaa ja raikastaa – ja samalla säästää rahaa – jalat maassa. Katonpuhdistuslaitteen teleskooppisuihkuputken enimmäispituus on 4,2 metriä. Vaahtosuuttimen suihku kantaa peräti 11 metriä, joten katon voi pestä käyttämättä tikkaita.

Suuttimen kulmaa säätämällä pesuainetta on helppo ruiskuttaa katon joka kolkkaan.

Sade tekee loput
Katolle ruiskutettu pesuaine irrottaa lian ja roskat. Muuta ei tarvita, sillä sade huuhtelee jäänteet pois 14 vuorokauden kuluessa.

Pesu suojaa kattoa ja saa talon näyttämään puhtaalta ja raikkaalta. Kun pesu tehdään ajoissa, vältytään kalliilta erikoistöiltä ja monimutkaisilta katonpesuprosesseilta.

Hanki paras puhdistus erikoispesuaineilla
Nilfiskiltä saa erilaisia vesipohjaisia biohajoavia pesuaineita. Ne kehitettiin varmistamaan parhaat puhdistustulokset erilaisilla pinnoilla, ja vaikka ne ovat tehokkaita, ne eivät vahingoita ympäristöä.

Roof Cleaner irrottaa sammalen, lian ja roskat. Boat Cleaner irrottaa lian veneistä ja asuntovaunuista. Bike & Motorcycle Cleaner hoitaa lian, öljyn ja rasvan. Car Combi Cleaner puhdistaa, vahaa ja kiillottaa kerralla. Se sopii ihanteellisesti myös moottori- ja polkupyöriin, maastopyöriin ja asuntovaunuihin.

Grill & Metal Cleaner irrottaa lian, öljyn ja rasvan grilleistä ja monenlaisista metalliesineistä, kottikärryistä ja ruohonleikkurista. Stone Plaque Cleaner irrottaa levän ja sammalen ulkokiveyksistä. Tämän jälkeen laatat voi suojata Stone Sealer -tiivistysaineella. Rattan & Plastic Cleaner puhdistaa kaikki synteettiset pinnat, kuten pressut, lasikuidun, asuntovaunut ja puutarhakalusteet.

Nilfiskin katonpuhdistuslaitteen, painepesurit ja pesuaineet saa rautakaupoista. Lisätietoja osoitteesta www.love.nilfisk.fi

Subjects


Grill Car clearner