PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/p%C3%B6lynimuri-siivoaa-kanssasi-langattomasti-15117
ad

Pölynimuri siivoaa kanssasi - langattomasti

Press release February 21, 2013 Homes & Gardens

Uusi kehitysaskel parantaa keskuspölynimurin etuja entisestään

731 812 1

Keskuspölynimuri on yhä useamman valinta, koska se tekee siivoamisesta tehokkaampaa ja hygieenisempää. Sitä on myös helpompi käsitellä, koska perässä ei tarvitse raahata painavaa pölynimuria.

Nilfisk tuo nyt markkinoille uutuuden, joka tekee siivoamisesta entistäkin miellyttävämpää. Uuden sukupolven keskuspölynimureissa on langaton liitäntä keskusyksikköön, jonka voi piilottaa pois silmistä esimerkiksi kellariin tai autotalliin. Langattomasta säädöstä on paljon hyötyä.

Kahvapään uudessa näytössä kaikki säädöt
Ergonominen kahvapää on alan johtavien muotoilijoiden suunnittelema. Kahvapään näyttö ilmaisee viisiportaisesti säädettävän imutehon ja keskusyksikön pölypussin vaihtotarpeen – ja varoittaa letkun tukoksista. Tukoksissa pölynimuri sammuu automaattisesti 30 sekunnin kuluttua moottorin säästämiseksi.

– Langattoman yhteyden kahvapään ja keskusyksikön välillä mahdollistaa pieni rasia, joka liitetään keskusyksikköön tavallisella verkkokaapelilla. Letku on myös kevyempi, koska se on nyt johdoton, kertoo Rune Eskildsen Nilfiskiltä. – Kuluttajat ovat jo tottuneet siihen, että kotikoneen liitännät ovat langattomia, joten tämä rasia on helppo liittää.

Tehokkaampi ja hiljaisempi moottori
Yksi keskuspölynimurin eduista on se, että vaikka sillä on suuri imuteho, melutaso on alhainen, koska moottori on kaukana piilossa. Nilfisk teki moottorista entistäkin tehokkaamman ja varusti moottorin paremmalla äänieristyksellä. Nyt siivoaminen käy tehokkaasti ja hygieenisesti, ja pölynimuri humisee hurisemisen sijasta.

Uusien mallien lanseeraus ei juuri vaikuta Nilfisk-keskuspölynimurin hintaan. Hintataso säilyy, joten uudet hienoudet ovat lähes ilmaisia kuluttajille.

Lisätietoja saat osoitteesta www.consumer.nilfisk.fi ja numerosta 72 18 21 00.

Subjects


Homes & Gardens
ad