PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/nordens-st%C3%B8rste-id%C3%A9-og-reklamefilmkonkurrence-er-sat-igang-3564
Annonce: håndværkerhjælp

Nordens største idé- og reklamefilmkonkurrence er sat igang

Press release January 9, 2007 Multimedia

Kort&Godt er navnet på Nordens største ide- og reklamefilmkonkurrence, som ønsker at Færøske idémagere og filmtalenter kan vise det øvrige Norden hvad de duer til. Med op til 282.000 kr. i pengepræmier er der lagt op til et brag af en konkurrence.

Kortoggodt billederevent 001
Kort&Godt blev i 2005 en gigantsucces i Danmark. Nu har konkurrencen vokseværk og inviterer alle Nordiske og heriblandt Grønlandske filmfantaster og idémagere indenfor til hvad der går hen og bliver, den største af sin slags i Norden.

Det gælder kort fortalt om at finde på ideer til reklamefilm for udvalgte virksomheder. Ideerne kan man producere som reklamefilm, storyboards eller ved at indsende en tekstbeskrivelse af sin ide. Konkurrencen løber i 4 kvartfinaler igennem 2007, med finale i starten af 2008.

Deltager man i konkurrencen, dyster man om pengepræmier på op til 282.000 danske kroner samt sponsorgaver til knap en halv million fra de deltagende virksomheder.

Ambitionen er klar. Vi ønsker med Kort&Godt, at få de grønlandske idémagere og filmtalenter frem i lyset så de kan vise hvad de duer til og anerkendes for deres kreativitet og talent, ikke kun for andre danskere og grønlændere men for alle branchefolk i hele Norden.

"Vi ved fra blandt andet nordiske filmfestivaler og konkurrencer at grønlandske kreative er blandt toppen, som tænker tilpas skævt og skørt, hvilket er lige det vi leder efter. Vi ønsker at promovere de bedste og skøreste talenter så det larmer i Norden, derfor vil vi også nominere hele 100 film og 100 idéer som vil blive synlige på www.kortoggodt.info når filmene indsendes”, udtaler initiativtageren til Kort&Godt”, Tommy Duus

Ønsker man at deltage i konkurrencen kan man læse mere på hjemmesiden www.kortoggodt.info


Billedtekst1:
Vindere af Kort&Godt Thomas Frederiksen og Simon Sandfeld modtager 1. præmien for deres reklamefilm til 3x34. Vinderfilmen blev tirsdag den 2. januar vist i Go Morgen Danmark på Tv2.

Billedtekst2:
Suveræne publikumsvindere. Team Juix med Jacob Lund i spidsen modtager hæder og klapsalver fra salen i Filmby Århus ved kåringen i oktober 2005. Tre måneder senere vandt selvsamme gruppe i "Scenen er din" på Tv2 med deres spetakulære karateshow


For nærmere info om konkurrencen og konkurrence regler, se hjemmesiden eller kontakt Tommy Duus via telefonen eller via mail.

Contacts


Subjects


Multimedia
Annonce: håndværkerhjælp