PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/nimitutit-hollywoodin-t%C3%A4htien-suosikki-nyt-my%C3%B6s-suomessa-15152

Nimitutit™ - Hollywoodin tähtien suosikki – nyt myös Suomessa.

Press release February 21, 2013 Young

Kun kotiäiti Pia Callesen sai ajatuksen nimitutista, kukaan ei uskonut sen onnistumiseen. Nyt kahdeksan vuotta myöhemmin, nimitutteja myydään yli 1,2 miljoonaa kappaletta vuodessa.Tähdet, kuten Nicole Richie, Wayne Rooney, Kourtney Kardashian, Heidi Klum, Matthew McConaughey, Julianna Margulies, Kendra Wilkinson, Zac Hanson, Joey Lawrence, Diane Farr, Paul Brandt jne., ovat keksinnön suurkuluttajia.

Nimitutit NUK Marie

Nimituttien kysyntä Suomessa on ollut viime vuosina valtavaa, siksi verkkokauppa Nimitutit.fi avataan nyt Suomessa!

Nimitutit.fi kaivertaa nimen tai tekstin teidän henkilökohtaisen valintanne mukaan korkealaatuisiin tuotteisiin, joita tarjoamme Euroopan ja Yhdysvaltojen johtavilta tuttivalmistajilta. Kaikki tutit täyttävät EN1400-turvallisuusstandardin vaatimukset ja eivätkä sisällä PVC-yhdisteitä. Sinun on mahdollista kirjoittaa tuttiin kolme riviä tekstiä. Teksti on kaiverrettu tuttiin, joten se ei kulu käytössä pois. Tällainen tutti on helppo tunnistaa, ja tutissa oleva teksti kestää keittämistä ja sterilointia.

Valikoimissamme on erivärisiä ja erimuotoisia lateksista ja silikonista valmistettuja nimitutteja. Nimitutissa on tilaa kolmiriviselle tekstille. Voit tilata tuttisetin tutit joko samalla tai usemmalla eri värillä. Tutit toimitetaan kolmen tutin pakkauksina, ja pakkaus maksaa 11,50 €. Kaikkiin 3 kpl:n tuttisetteihin, voit valita nimen tai tekstin tilalle, myös haluamasi symbolin! Tuttisettien toimitusaika on 3-5 arkipäivää ja ne toimitetaan sinulle suoraan kaivertajalta.

Pia Callesen sai ajatuksen nimitutista vuonna 2005, kun hänen poikansa Frederik aloitti päiväkodissa. Kun hän meni hakemaan poikaansa päiväkodista, tapahtui usein niin, että Frederikin tutit olivat kadonneet, ja muiden lasten tutit olivat löytäneet tiensä Frederikin suuhun. Turhaan tarttuvien bakteerien ja mikrobien, ja päivittäisten uusien tuttien ostamisen takia, Pia päätti tehdä asialle jotain.

Nimitutit tekevat elämän helpommaksi sekä vanhemmille että päiväkodin opettajille, ja nimellä varustettu tutti auttaa estämään tutin katoamisen ja bakteerien leviämisen suun kautta. Ja onhan kiva, että lapsen suussa oleva tutti on myös kaunis ja omaperäinen.

Pia Callesenin mukaan yrityksen menestys johtuu siitä, että Nimitutit ovat ratkaisu ongelmaan, yrityksen ehdoton painopiste on tuoteen korkea laatu ja hyvän asiakaspalvelun varmistaminen. Yrityksen asiakaspalvelu on rankattu yhdeksi parhaista Trustpilotissa, jossa asiakkaat saavat tietoa yrityksistä, ja voivat arvostella yritystä jolta ostavat tuotteita.

Lisätietoja ja valokuvia saa sähköpostitse [email protected].

Ystävällisin terveisin,

Pia Callesen

www.nimitutit.fi

Subjects


Young