PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/nieuw-erp-tilt-rubber-design-naar-hoger-plan-11256

Nieuw ERP tilt Rubber Design naar hoger plan

Press release October 26, 2010 IT

HEERJANSDAM, 26 oktober 2010 – Rubber Design, marktleider op het gebied van trillings- en geluidstechniek investeert in een nieuwe ERP-oplossing. Rubber Design heeft gekozen voor glovia G2 van Glovia International om alle kritische bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen.

Sinds de oprichting van Rubber Design in 1979 is het bedrijf uitgegroeid tot marktleider op het gebied van trilling- en geluidstechniek en shock gerelateerde problemen. “Om het bedrijf op het vlak van ICT naar een hoger plan te tillen, gingen we begin 2009 op zoek naar een nieuw ERP-systeem,” stelt Don van Oldenbarneveld, directeur bij Rubber Design. “Hoewel we in eerste instantie een voorkeur hadden voor een andere leverancier, groeide bij ons het besef dat Glovia International toch de beste ‘fit’ bood, zowel qua pakket als qua organisatie,” aldus van Oldenbarneveld.

Nadat twee onafhankelijke adviseurs de bevindingen van de projectgroep nogmaals bevestigden, werd op 17 september 2010 een contract getekend met Glovia International. “We willen ons blijven onderscheiden,” besluit van Oldenbarneveld. “Innovatie is bij Rubber Design vanzelfsprekend. De keuze voor glovia G2stelt ons in staat om een grote verbeterslag te maken, met name op het gebied van CRM, planning en management informatie. Bovendien zal het werken met een geïntegreerde oplossing de snelheid en efficiëntie van onze processen aanzienlijk verhogen.”

De officiële ‘kick-off’ van het project werd al op 30 september gegeven, met het oog op de geplande go-liveop 1 juni 2011. Daarna volgt nog een tweede fase van ca. 3 maanden waarin extra functionaliteit wordt geïmplementeerd. In totaal zullen een 50tal medewerkers dagelijks aan de slag gaan met glovia G2.

Contacts


Subjects


IT