PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/neo-uudet-k%C3%A4sik%C3%A4ytt%C3%B6iset-edut-v%C3%A4hitt%C3%A4iskauppaan-5982
ad

NEO – uudet käsikäyttöiset edut vähittäiskauppaan

Press release September 30, 2008 IT

Psion Teklogix on juuri tuonut markkinoille uusimman lisänsä käsikäyttöisten tietokoneiden perheeseen. Tämä uusin näppärä ja erittäin kestävä pieni tietokone on nimeltään NEO ja se on monine käyttömahdollisuuksineen, suuren toiminnallisuutensa ja ainutlaatuisen käyttäjäystävällisyytensä ansiosta ensisijaisesti tarkoitettu vähittäiskauppojen käyttöön joustavana tiedonkeruuratkaisuna.

PsionTeklogix NEO detail

NEO täyttää täysin vähittäiskaupan vaatimukset hyvintoimivalle ja helppokäyttöiselle käsikäyttöiselle tiedonkeruuteknologialle tuoterekisteröintiin myymälöissä ja varastoilla, hintakontrolliin ym.

Näiden käyttömahdollisuuksien lisäksi NEO kattaa samat tiedonkeruualueet kuin toinen aikaisempi Psion Teklogix-ratkaisu - tunnettu ja erittäin suosittu Workabout MX. Nämä alueet ovat erityisesti mittarinluku kulutuksen laskennassa, pysäköintivalvonta, lipputarkastus ym.

NEOn markkinoilletuonnilla Psion Teklogix vahvistaa johtavan asemansa käsikäyttöisen tietokoneteknologian, langattoman tiedonkeruun, RFID- ja Speech-teknologian tuottajana.

  

Selvät edut silmänkorkeudella

- NEOn käyttäjäystävällisyys alkaa silmänkorkeudella kirkkaalla ja erittäin tarkalla kosketus-värinäytöllä. Näyttö on muotoiltu käyttäjään nähden ergonomisesti oikeaan kulmaan, kertoo Psion Teklogixin Pohjoismaiden toimitusjohtaja, Lars Langgaard. - Tämä kulmanäyttö takaa optimaalisen työskentelyn tiedonkeruun aikana ilman jo liiankin tuttua "skannaa, heilauta näyttöä, siristele silmiä ja yritä lukea" menettelyä.

Lars Langgaard korostaa, että hienon ergonomian ja pienen koon lisäksi NEO on varustettu tehoakulla, joka asettaa uudet standardit tässä segmentissä. Täyteen ladattuna virtaa on riittävästi koko päivän työhön.

  

Kovia faktoja kestävästä työntekijästä

NEO on, kuten aiemmin mainittiin, pieni ja tiivis tietokone taskukoossa. Tietokone painaa vain 275 g ja on kooltaan 16,5 x 6,4 x 3,8 cm (p x l x k). Pienestä koostaan huolimatta NEO on rakenteeltaan äärimmäisen vahva ja se on suunniteltu kestämään kovaa kulutusta vaativassa ympäristössä. Se kestää 26 peräkkäistä putoamista 1,2 m korkeudelta kovalle betonilattialle. Tiiviysaste on IP54-hyväksytty. Siten NEO on tehokkaasti suojattu pölyn ja roiskeveden sisääntunkeutumiselta. Lisäksi se on varustettu irrotettavalla pistoolikahvalla. NEO toimitetaan 48 näppäimen alfanumeerisella näppäimistöllä tai vaihtoehtoisesti 26 näppäimen numeerisella näppäimistöllä, joilla se voi tukea erilaisia käyttötarpeita.

NEOn kestävä rakenne ja tyylikäs suunnittelu tekee sen erittäin sopivaksi tietojenkeruuseen seuraavissa työympäristöissä: 

  • Vähittäiskaupassa, myymälässä: mobiili varastokontrolli, hintakontrolli, merchandising.
  • Pienvarastoissa: jäljitykseen, varastointiin, lähetyksiin ja vastaanottoon
  • Kenttätyöhön: mittarinlukemiseen, mittaukseen, pysäköintivalvontaan, varojen jäljitykseen
  • Kuriiri-/pakettitoimituksiin:kuittaukseen
  • Lipputarkastukseen:teatteriin ja urheilutapahtumiin

Optimaalista, teknologista joustavuutta

NEO tukee täysin Microsoft Windows® CE NET 5.0, jonka ansiosta siihen on mahdollista integroida muita tiedonkeruu- ja viestintätoimintoja optimaaliseen tiedonkeräykseen kaikkialla. Nämä toiminnot sisältävät mm. laser skannerin ja laajentamismahdollisuudet, kuten langaton LAN (WLAN), Bluetooth®.

Lisäksi NEO hyödyntää Psion Teklogix'in PTX ConnectTM ohjelmistoa välittämään IP puheluita push-to-talk toimintoja puheviestintään sekä Instant Messaging ja Text Messaging toimintoja kuva- ja tekstiviestintään.  

Kaiken lisäksi NEOon voi nopeasti vaihtaa uusia teknologioita kuten esim. saattomuistin (RFID - Radio Frequency Identification), riippuen yksittäisen asiakkaan yksilöllisistä tarpeista.

Jännittävästä vieläkin jännittävämpään

NEOn ansiosta Psion Teklogix laajentaa omaa ja yhteistyökumppaneiden markkinoita globaalisella tasolla jännittävästä vieläkin jännittävämmäksi paikaksi toimia. "Ja kuten aiemminkin olemme nähneet monilla alueilla," Lars Langgaard, Psion Teklogix Nordicista sanoo -" NEOsta tulee epäilemättä erittäin kilpailukykyinen tiedonkeruuratkaisu, joka löytää nopeasti paikkansa markkinoiden kärjestä. Se on luotu vahvistamaan asiakkaidemme joustavuutta ja tuottavuuttta heidän ydinalueillaan ja se täyttää heidän tämänhetkiset ja tulevat sovellustarpeensa ".
 
 
Tietoa Psion Teklogix, Inc.

Psion Teklogix on maailmanlaajuinen tuottaja käsikäyttöisille tietokoneratkaisuille, jotka on suunniteltu parantamaan yritysten tehokkuutta ja tuottavuutta kaikkialla maailmassa. Ratkaisut keskittyvät joukolle korkealaatuisia innovatiivisia, käsikannettavia tietokoneita, jotka on suunniteltu kestämään kovassa ja vaativassa ympäristössä. Psion Teklogix on johtava kestävien tiedonkeruulaitteiden, integroinnin, palvelujen, tuen sekä uusien ja uraauurtavien teknologioiden (mukaanlukien kuvansieppaus- ja RFID-teknologian) tuottaja. 40 vuoden kokemuksella Psion Teklogixilla on asiakkaita yli 80 maassa ja 39 myynti- ja tukikonttoria 23 maassa. Psion Teklogixin pääkonttori on Mississaugassa, Ontariossa, Kanadassa ja konttoreita on lisäksi USAssa, Euroopassa ja Aasiassa. Psion Tekslogixin emoyhtiö, Psion PLC, on listattu Lontoon pörssiin (PON.L). Lisätietoja saa osoitteesta http://www.psionteklogix.com/

Contacts


Subjects


IT
ad