PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/n%C3%A4kev%C3%A4tk%C3%B6-yritysjohtajat-tulevaisuuteen-20372
Annonce: håndværkerhjælp

Näkevätkö yritysjohtajat tulevaisuuteen?

Press release June 17, 2015 Probana Mini MBA Probana Business School Johtaminen Johtaja

Mini MBA vie yrityksen uusiin ulottuvuuksiin

Gubbarsomrusar

Vuorokaudessa on vain 24 tuntia. Sen huomaavat erityisesti kiireiset johtajat. Sen vuoksi on tärkeää käyttää omaa ja tiimin aikaa tehokkaasti - työn laadusta tinkimättä.

Kiireisessä arjessa moni pohtii jos jatkokoulutukselle on lainkaan aikaa, etenkin kun kyseessä on mini MBA jonka taso on erittäin korkea ja siksi vaatii aikaa ja paneutumista. Probanalla olemme huomioineet tämän ja toteutamme siksi joustavan, ja yritysten tarpeisiin räätälöidyn koulutuskokonaisuuden. Mini MBA-kurssille on toisin sanoen aina aikaa. Probanan Mini MBA:lla oppii päivittäisestä toiminnasta, uusimpien työkalujen avulla hyvässä tempossa, ja edistyt taatusti. 

Learning while doing

Tee ja opi samaan aikaan, näin suomeksi. Olemme huomanneet että yritykset ovat keskittyneet täydennyskoulutuksiin jotka tukevat yrityksen strategisia tavoitteita. Samalla yritykset ja kunnat keskittyvät entistä enemmän toiminnan ylläpitoon, ja silloin on joskus vaikea nähdä miksi työntekijöiden kouluttaminen kannattaa. Probanalla kutsumme tätä perinteiseksi ”ei nähdä metsää puilta”-ajatteluksi. Johtajilta vaaditaan joskus erityisiä taitoja nähdä tulevaisuuteen – mutta yksi on varma, koulutetulle osaavalle henkilökunnalle on, ja tulee aina olemaan tarvetta.

Yrityksillä on omat tavoitteet ja tarpeet ja on kyse tasapainoisen ratkaisun löytämisestä jossa koulutustarpeet täyttyvät samalla kun päivittäiset työtehtävät suoritetaan. Joustavuutensa ansiosta Probanan mini MBA voi täyttää yritysten strategiset tarpeet ja aikavaatimukset koska mini MBA opiskellaan silloin kuin sille on aikaa.

Hyvän johtajan resepti on yhdistelmä teoriaa ja käytännön oppia, vain yhdistämällä nämä kaksi voi oppia ja ennen kaikkea kehittyä johtajana ja esikuvana. Lue lisää www.probana.fi

Subjects


Probana Mini MBA Probana Business School Johtaminen Johtaja
Annonce: håndværkerhjælp