PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/modulaarisuuden-ja-osm-n-vieminen-seuraavalle-tasolle-12505

Modulaarisuuden ja OSM:n vieminen seuraavalle tasolle

Press release October 6, 2011 Motor & Transport

Kansainvälisen logistiikan yritys Dachser kehitti oman versionsa Psion Omnii XT10:stä

Psion Omnii XT10 Dachser press

Psion ilmoittaa, että kansainvälinen kuljetus- ja logistiikkayritys Dachser käyttää omaa räätälöityä versiotaan Omnii XT10 -kämmentietokoneesta varastoista keräämiseen. Omnii-laite on modulaarinen ja erittäin vankka kämmentietokone, joka vastaa logistiikan käyttäjien kaikkiin vaatimuksiin. Se kehitettiin Psionin Open Source Mobility (OSM) -strategiaan perustuen ja siinä on IP65-suojalasi, mikä varmistaa, että se kestää pölyä, likaa, roiskeita ja monia muita ympäristön haasteita.

XT10-muotoilun modulaarinen tyyli mahdollistaa sen, että kämmentietokone vastaa asiakkaiden erityisiin vaatimuksiin. Dachserin tapauksessa he halusivat kehittää Psion Omnii XT10:lle erityisen näppäimistön.

Dachser käyttää IBM:n maailmanlaajuista standardia Systems Application Architecture (SAA) -ohjelmistoa. Tämän järjestelmän perustava konsepti on luoda yhtenäinen käyttöliittymä yritysohjelmistoille, jotta käyttäjä voi navigoida siinä nopeasti ja tehokkaasti optimisoidun työvirran ansiosta. Siihen kuuluu yhdenmukainen kahdentoista toimintanäppäimen sijoitus kaikkiin laitteisiin. Dachserin tarpeisiin kuului se, että sen uudet kämmentietokoneet Psionilta käyttäisivät varastohakemista seuratakseen täysin samaa SAA-näppäimistöasettelua.

“Työntekijämme ovat tottuneet käyttämään kahtatoista toimintonäppäintä, joten meille oli tärkeää tehdä heidän työnsä helpommaksi säätämällä kämmentietokoneitamme", selitti Thomas von Jan, Dachserin loppujärjestelmien IT-osaston johtaja. ”Omnii XT10:n modulaarisuus ja joustavuus sallivat meidän soveltaa uusia laitteitamme olemassa oleviin järjestelmiin eikä toisinpäin."

“Omnii XT10:n suuren joustavuuden ansiosta voimme helposti hallita erityisen näppäimistön kehitystä ja integraatiota vaadituilla toimintonäppäimillä ja asettamisella”, sanoi Jürgen Heim, Psion Saksan toimitusjohtaja. ”Koska Omnii XT10 kehitettiin perustuen Open Source Mobilityyn, pystymme kehittämään oikean sovelluksen mahdollisimman nopeasti.”

Dachserin ainutlaatuinen, uusi ja täysin räätälöity näppäimistö on heidän sisäisessä Omnii XT10-tuotekatalogissaan ja se on nyt tarjolla kaikille yrityksen tytäryrityksille. Yritys on käyttänyt Psionin kämmentietokoneita vuodesta 2003 lähtien. Dachser käyttää tällä hetkellä malleja 7535, 7035 sekä vankkaa ajoneuvoon asetettavaa tietokonetta 8580. Heille on asennettu tällä hetkellä noin 3 500 Psion-laitetta 52 työpisteessä ympäri Saksan.

Tietoja Dachser-yhtiöstä
Dachser on eräs Euroopan johtavista logistiikkayrityksistä. Älykäs logistiikka - mitä se tarkoittaa? Se tarkoittaa sitä, että luotamme vuosien kokemukseen, huippuluokan informaatioteknologiaan ja päivittäiseen yhteistyöhön monien erittäin motivoituneiden ihmisten kanssa eri maista ja kulttuureista. Dachser käyttää tätä tietotaitoa asettaakseen alan trendejä. Toisin sanoen: Älykäs logistiikka - Dachserilta.
Vuonna 2010 Dachserin liikevaihto oli 3,8 miljardia euroa. Sillä on 19 250 työntekijää 310 tuotantokeskuksessa ympäri maailman ja he käsittelivät 46,2 miljoonaa lähetystä, jotka painoivat yhteensä 35,5 miljoonaa tonnia.

Tietoja Psion-yhtiöstä
Psion on uranuurtaja laadukkaiden kannettavien kämmentietokoneiden ja niiden teollisuusmarkkinasovellusten alalla ympäri maailman. Olemme olleet tiedonkäsittelyn mobiiliratkaisujen innovaattoreja vuodesta 1980 lähtien. Ensimmäinen keksintömme oli kämmentietokone, ja sittemmin olemme tähän päivään asti auttaneet asiakkaitamme ratkaisemaan liiketoimintaongelmiaan maailmanlaajuisesti. Asiakkaisiimme kuuluvat Volkswagen, SNCF, RWE nPower, E.ON, BMW, Goodyear, Copenhagen Airports, BNSF ja monet muut yritykset.
Avoimen innovaation liiketoimintamallimme ansiosta kykenemme työskentelemään suoraan asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa luodaksemme yhdessä markkinoiden erityistarpeisiin vastaavia uusia kannettavien laitteiden, ohjelmistojen ja palvelujen muunnelmia. Tämä yhteistyö on mahdollista avoimen innovaation yhteisösivuston avulla: www.ingenuityworking.com.
Psion plc on Lontoon pörssissä listattu julkinen yhtiö. Pääkonttori on Lontoossa, ja sillä on toimistot Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Aasian ja Tyynenmeren alueella, Latinalaisessa Amerikassa sekä Afrikassa.
Saat lisätietoja vierailemalla osoitteessa www.psion.com.

Contacts


Subjects


Motor & Transport