PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/marvelin-supersankarit-siirtyv%C3%A4t-mobiilimaailmaan-6077

MARVELIN SUPERSANKARIT SIIRTYVÄT MOBIILIMAAILMAAN

Press release October 21, 2008 Multimedia

Marvel Entertainment International ryhtyy yhteistyöhön Campfiren A/S kanssa maailmankuulujen sarjakuvien siirtämiseksi mobiililaitteisiin

THE HULK
MARVEL® characters © 2008 Marvel Characters, Inc. All rights reserved. IRON MAN, SPIDERMAN, THE HULK, X-MEN and FANTASTIC 4 and the distinctive likenesses thereof are trademarks of Marvel Characters, Inc.

MARVEL® characters © 2008 Marvel Characters, Inc. All rights reserved.
IRON MAN, SPIDERMAN, THE HULK, X-MEN and FANTASTIC 4 and the distinctive likenesses thereof are trademarks of Marvel Characters, Inc.


Marvel Entertainment International julkisti tänään ryhtyneensä yhteistyöhön johtavan animaatiostudion ja mobiilisisällön tuottajan Campfiren A/S kanssa Marvelin maailmankuulujen sarjakuvien siirtämiseksi mobiililaitteisiin. Marvelin legendaariset sarjakuvasarjat ovat pian saatavilla uutena sisältönä matkapuhelinten käyttäjille. Sisältö toteutetaan Campfiren A/S oman CATOOZ-järjestelmän avulla, ja se sisältää uusia interaktiivisia teknologioita sarjakuvien katseluun.

Campfire A/S muuntaa Marvelin maailmankuulut sarjakuvat monipuoliseksi mobiiliviihdesisällöksi, jota on täydennetty elokuvaäänellä, tehosteilla ja animoiduilla puhekuplilla. Marvelin mobiilitarjonta on aluksi saatavilla Pohjoismaissa, Itävallassa, Sveitsissä ja Saksassa, ja tarjonta laajennetaan myöhemmin kaikkialle Eurooppaan. Marvelin mobiilisarjakuvat tuodaan markkinoille 43 viikkoa:n alussa.

"Olemme hyvin innoissamme voidessamme luoda monipuolista, Marvelin maailmankuuluihin hahmoihin perustuvaa mediasisältöä mobiililaitteille. Etsimme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia laajentaa digitaalisille markkinoille ja viedä kuuluisat hahmomme uusiin ympäristöihin. Uskomme Marvelin fanien ottavan uudet, Campfiren tarjoamat interaktiiviset sarjakuvat nopeasti omikseen", Marvelin Global Digital Media Groupin toimeenpaneva varatoimitusjohtaja Ira Rubenstein sanoo.

Glenn Lau Rentius, tanskalaisen Campfire A/S:n toimitusjohtaja ja yksi CATOOZin takana olevista innovaattoreista lisää: "Olemme erittäin tyytyväisiä tämän sopimuksen solmimiseen Marvelin kanssa. Tämän myötä lisäämme valikoimaamme suosittuja supersankareita, kuten Hämähäkkimiehen ja Rautamiehen. Uskomme tämän kiinnostavan valtavasti varsinkin nuoria aikuisia, jotka omaksuvat uudet matkapuhelinteknologiat ja -sisällön ensimmäisinä. Marvel International osoittautunut rohkeaksi ja kaukokatseiseksi ryhtyessään yhteistyöhön Campfiren kanssa. He uskovat teknologiaamme ja niihin suuriin mahdollisuuksiin, joita uusi käyttöympäristö tarjoaa heidän sarjakuvilleen."

Sarjakuvia voi hankkia mobiili-internetin kautta joko ostamalla niitä yksittäin €1 hintaan tai tilaamalla kuukausipaketin €4 hintaan. Lisätietoja on osoitteissa www.campfire.dk ja www.catooz.com.

TIETOJA CAMPFIRESTA

Campfire A/S on maailmanlaajuinen yhtiö, jonka tulevaisuuteen suuntautunut innovatiivinen liiketoiminta auttaa voittamaan kaikki rajat. Pääkonttorimme on Kööpenhaminassa, Tanskassa, ja meillä on asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kaikkialla maailmassa. Ydinliiketoimintaamme kuuluu suoraan mobiililaitteille tarkoitetun interaktiivisen ja monipuolisen mediasisällön, pienten pelien ja räätälöityjen mobiililaitesovellusten kehittäminen. Kaikkea toimintaa johdetaan Kööpenhaminan pääkonttoristamme käsin. Siellä olevassa omassa animaatiostudiossamme luodaan myös kaikki Catooz-sisältö ja huolehditaan sen hallinnasta. Campfire A/S perustettiin vuonna 2003.

TIETOJA MARVELISTA

Marvel Entertainment, Inc:n valikoimassa on yli 5000 sarjakuvahahmoa, mikä tekee siitä yhden maailman merkittävimmistä hahmoihin perustuvista viihdeyhtiöistä.

Marvelin toiminta keskittyy sen hahmojen lisensointiin muun muassa viihteeseen, julkaisuihin ja leluihin. Keskeisiä alueita ovat kokoillan elokuvat, DVD-elokuvat, kuluttajatuotteet, videopelit, figuurit ja roolipelilelut, televisio ja kampanjat. Marvelin sarjakuvat ovat olleet menestys jo yli kuudenkymmenen vuoden ajan, ja sen strategiana on hyödyntää hahmojen lisensointia yhä monipuolisemmin eri puolilla maailmaa.

LISÄTIEDOT:

Campfire A/S:
Glenn Lau Rentius, CEO
Puhelin: +45 3583 8900
Faksi: +45 3582 1737
Matkapuhelin +45 4020 2009

Marvel:
Dan Klores Communications
Jeff Klein / Karen Silberg
+1 212 685 4300
[email protected]  /[email protected]

Contacts


Subjects


Multimedia


THE HULK
MARVEL® characters © 2008 Marvel Characters, Inc. All rights reserved. IRON MAN, SPIDERMAN, THE HULK, X-MEN and FANTASTIC 4 and the distinctive likenesses thereof are trademarks of Marvel Characters, Inc.
Download | 0.62 MB | 1536 x 2048 | .jpg

Zip and download all files