PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/maailman-pienin-gps-vastaanotin-mahtuu-housuntaskuun-3098
ad

Maailman pienin GPS-vastaanotin mahtuu housuntaskuun

Press release August 29, 2006 IT

Pohjoismaiden markkinoille on nyt tulossa purukumipakkauksen kokoinen Bluetooth-yhteydellä varustettu GPS-vastaanotin.

20060823 holux 05 web
Tämän GPS-pienoisvastaanottimen malli on GR-240. Sitä valmistaa arvostettu taiwanilainen Holux, joka tunnetaan nykyään yksityishenkilöille tarkoitettujen GPS-vastaanottimien markkinajohtajana.
Holux GR-240 on maailman pienin Bluetooth-yhteydellä varustettu GPS-vastaanotin. Sitä voidaan helposti säilyttää ja käyttää housujen taskussa. Se on purukumipakkauksen kokoinen. Siinä on uusin SIRF star III -GPS-tekniikka.
Holux GR-240 toimii yhdessä kaikkien PDA-laitteiden, älypuhelimien, kannettavien tietokoneiden ja navigointiohjelmien kanssa, jotka ovat Bluetooth-yhteensopivia.
Novendosta on lisätietoja jälleenmyyjille osoitteessa +45 70 26 66 23 tai www.novendo.dk.

Holux GR-240 laitteen arvonlisäverollinen suositushinta on 160 euroa.

Kokeilulaitteita ja tarkkoja kuvia on saatavana Novendolta.

Tietoja Novendosta

Novendo kuuluu Pohjoismaiden johtavien mobiiliratkaisujen toimittajien joukkoon. Pohjoismaiden keskusvarasto ja Tanskan-konttori sijaitsevat Kokkedalissa. Mobiilituotteita toimitetaan sieltä laajalle jälleenmyyjäverkolle eri puolille Pohjoismaita. Laaja tuotevalikoima sisältää ratkaisuja langattomista verkoista navigointijärjestelmiin, PDA-laitteisiin, kantolaukkuihin ja muihin tarvikkeisiin. Novendo on kasvanut räjähdysmäisesti tultuaan markkinoille vuonna 2002. Kasvua on ruokkinut keskittyminen mobiiliratkaisuihin ja laadukkaisiin tuotteisiin.

Yrityksen omistavat Mikael Thulin ja Ole Bergstein. Heillä molemmilla on pitkä kokemus tietotekniikka- ja telealalta.Contacts


Subjects


IT
ad