PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/loistavia-uutisia-pime%C3%A4%C3%A4-pelk%C3%A4%C3%A4ville-lapsille-7768

Loistavia uutisia pimeää pelkääville lapsille

Press release September 2, 2009 Homes & Gardens

Pabobon uudet yövalaisimet Nomade ja Automaattinen yövalaisin ovat ainutlaatuisia valaisimia, jotka on suunniteltu niin pienille kuin vähän isommillekin lapsille, jotka kaipaavat vähän turvaa ja valoa yön pimeydessä. Nimenomaan turva mutta myös ympäristöystävällisyys ovat olleet päällimmäisenä ajatuksena näitä valaisimia kehitettäessä.

Nomade concept sm

Ihastuttavan pikku Nomaden voi ottaa mukaan sänkyyn nukkumaan mentäessä tai lapsi voi kantaa sitä mukanaan vaellellessaan yöllä. Turvallinen ja nokkela – Nomade ladataan tavallisesta seinäpistorasiasta ja asetetaan sitten pikku pidikkeeseensä. Valaisimessa on valotunnistin, joka reagoi valon ja pimeän vaihteluun ja palaa sitä kirkkaammin, mitä pimeämpää tule. Paloaika on jopa 70 tuntia, joten yksi latauskerta voi vuodenajan mukaan riittää jopa viideksi yöksi.
Nomadea on saatavana punaisena, vaaleanpunaisena, vihreänä ja sinisenä.
Hinta noin EUR 26,90

Automaattinen yövalaisin – perinteinen ECO-tyylinen yövalaisin
Automaattinen yövalaisin on ”tavallinen” yövalaisin, joka on koko ajan liitettynä pistorasiaan, mutta jossa on erittäin vähän energiaa kuluttava LED-lamppu (0,7 W). Valaisimessa on valotunnistin, joten valo syttyy hämärän laskeutuessa ja sammuu sitten, kun päivä alkaa taas sarastaa. Näppärä valaisin, joka on sekä lompakon että luonnon mieleen, mutta joka ennen kaikkea tuo turvaa pikkulasten öihin.
Automaattinen yövalaisin on saatavana vaaleanpunaisena ja sinisenä.
Hinta noin EUR 17,90

-Nomade ja Automaattinen yövalaisineivät tule kuumiksi
-Automaattinen yövalaisin on hyväksytty eurooppalaisen standardin EN60598-12 (Huhtikuu 2009 direktiivi) mukaisesti
-Molempien valaisinten käyttöikä on pitkä, 11 vuotta

Kun haluat lisätietoja tai kuvia, ota yhteyttä:
Ulrika Sten, tiedotusvastaava Amvina AB, Puh.: +46 8 732 88 50, +46 70 757 64 54, S-posti: 
[email protected]

Tarkkoja kuvia voit ladata osoitteesta www.amvina.se/pabobo

Amvina on ruotsalainen tuonti- ja tukkuliike, joka välittää vauva-, lasten- ja äitiystarvikkeita vähittäismyyjille Pohjoismaissa. Toiminta-ajatuksemme on tuoda käytännöllisiä ja turvallisia design-tuotteita Pohjolan markkinoille. Valikoimiimme kuuluu mm. seuraavia tavaramerkkejä: Quinny, Maxi-Cosi, Skip Hop, Pabobo, Sunshine Kids, Potette, Fertile Mind, FunToSee, Lodger, Cool Twister, Babypin ja Hippychick.

 

 

Contacts


Subjects


Homes & Gardens