PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/lis%C3%A4%C3%A4-keitti%C3%B6tilaa-k%C3%A4den-ulottuville-21775
ad

Lisää keittiötilaa käden ulottuville

Press release October 12, 2015 HTH

Onko keittiössä vähän tilaa tärkeimmille? Uuden muuntuvan HTH-järjestelmän ansiosta saat lisää säilytystilaa esim. kulhoille, astioille tai mausteille - tai veitsille ja keittokirjapinoille.

FrameFlexID

Keittiön koosta riippumatta yleinen ongelma on tilanpuute tai se, että kaikki tarvittava ei ole kätevästi esillä. HTH tuo keittiöösi nyt FrameFlexID-järjestelmällään lisää säilytystilaa, järjestystä ja selkeyttä. Nyt saat pieneenkin keittiöön suuria keittiöunelmia. 

FrameFlexID-järjestelmä sopii kaikkiin, joko nykyisiin tai rakenteilla oleviin keittiöihin. 

Yksinkertaiseen järjestelmään voit valita keittiöösi sopivat osat. Se koostuu kehyksestä, jota on saatavilla yksi pituus ja kaksi korkeutta. Tähän kehykseen valitset haluamasi lisäosia kuten lasihyllyjä, puuhyllyjä, puutarjottimia, tablettitelineitä, talouspaperitelineitä, maustepurkkeja, yrttiruukkuja, veitsitukkeja ja laatikoita. 

Hyödynnä tila tehokkaasti 

”FrameFlexID-tuo välttämättömät tavarat käden ulottuville: usein käytetyt kulhot tai kauniit perintöastiat, jotka muuten vain lojuisivat kaapissa”, sanoo Lars Bay-Smidt, HTH:n hallintojohtaja. 

Uuden säilytysjärjestelmän avulla voidaan esimerkiksi hyödyntää keittiön työtason ja yläkaapiston välinen tila. Sen voi kiinnittää seinään tai asettaa vapaasti keittiön työtason tai saarekkeen päälle. 

Kaikki lisävarusteet ovat toisiinsa yhteensopivia: Voit esim. yhdistellä puutarjottimia, lasihyllyjä ja yrttiruukkuja. 

Lisää tilaa 

HTH:lla on myös muita ratkaisuja, joiden avulla keittiössä on lisää tilaa ja parempi työskennellä. Esimerkiksi HTH:n WorktopID on keittiökaappi, jonka ulos vetämällä saat myös lisää pöytätilaa ruoan valmistukseen ja syömiseen. Monitoimikaapin designille ja innovaatiolle on myönnetty kansainvälinen Red Dot -muotoilupalkinto. 

Kuvat lehdistön vapaaseen käyttöön:

Kuvateksti::

HTH’n uusi FrameFlexID on muuntuva säilytysjärjestelmä, joka tuo lisää tilaa tärkeille tavaroille käden ulottuville. Tässä se on kiinnitetty tiskialtaan yläpuolelle, jolloin se ei vie tilaa työtasolta. 

WorktopID on sekä keittiökaappi että ulos vedettävä pöytätaso. Kaappi, sen design ja innovaatio on palkittu kansainvälisellä Red Dot -muotoilupalkinnolla.

Subjects


HTH
ad