PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/kommunikoi-vieraiden-kanssa-paremmin-mobiililla-ovipuhelinratkaisulla-26091

Kommunikoi vieraiden kanssa paremmin mobiililla ovipuhelinratkaisulla

Press release November 1, 2019 Live-videokuvaa Siedle Siedle Compact Siedle Gateway Siedle Nordic

Siedlen uusi ratkaisu tekee vieraiden kutsumisesta ja päästämisestä kotiin helpompaa ja turvallisempaa

Siedle app smartphone

Ovipuhelimesi ääressä olevat vieraat näkyvät nyt älypuhelimessa videopuhelun muodossa. Turvallinen ja helppo ratkaisu – Siedle Compact -ovipuhelin helpottaa vieraiden näkemistä ja kuulemista, jolloin voit kutsua heidät kotiisi turvallisin mielin.

Ovelle asennettava kamerayksikkö edustaa tyylipuhdasta muotoilua, jonka harjattu ruostumaton teräs sopii useimpiin sisäänkäynteihin. Saksalainen teknologia takaa häiriöttömän äänenlaadun, hyvän käyttövarmuuden ja pitkän käyttöiän.

Avaa ovi digitaaliseen maailmaan

”Nyt asunnonomistajat voivat nauttia ovipuhelimesta, joka toimii digitaalisessa maailmassa”, kertoo Siedle Nordicin johtaja Per Thomsen.

”Uusi versio sisältyy juhlapakkaukseemme, joka on suunniteltu erityisesti omakotitaloille. Siihen kuuluu ruostumattomasta teräksestä valmistettu Siedle Compact -oviyksikkö, Siedle Smart Gateway IP -käyttöliittymä ja Siedle-sovellus Androidille tai iOS:lle. Ovipuhelimen soidessa sovellus välittää live-videokuvaa älypuhelimeesi. Näin voit päättää, haluatko jutella vieraiden kanssa tai avata oven, olit sitten kotona tai tien päällä.”

25. juhlavuosi

”Siedle on perinteikäs perheyritys, joka kehittää ja tuottaa viestintä- ja järjestelmäratkaisunsa yksinomaan Saksassa”, kertoo Per Thomsen, jolle tulee nyt täyteen 25 vuotta Siedle Nordicin johtajana. ”Made in Germany -merkintä kertoo huippulaadusta – myös muotoilun osalta. Hyvä muotoilu helpottaa kaikkien työtä, ja pidämme sitä suuressa arvossa. Tuotekehityksemme onkin saanut useita palkintoja.”

25. juhlavuotensa johdosta Siedle tarjoaa juhlapakkauksen 25 %:n alennuksella 31.12.2019 asti. Katso lisää osoitteessa www.siedle.fi

Contacts


Subjects


Live-videokuvaa Siedle Siedle Compact Siedle Gateway Siedle Nordic