PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/kiinalaisia-laaturenkaita-tanskasta-4932

Kiinalaisia laaturenkaita Tanskasta

Press release February 21, 2008 Motor & Transport

Tanskalainen rengasyritys hakee jälleenmyyjiä edullisille kiinalaisrenkaille, jotka on tarkoitettu työkonekoneisiin sekä linja- ja kuorma-autoihin

Tanskan markkinoiden onnistuneen avauksen jälkeen Dania Tyres on nyt rakentamassa jälleenmyyjäverkostoa Suomeen samalla kun yritys yhdistyy osaksi suurta eurooppalaista Point S -ketjua. Käyttöön otetaan myös uusi 1 000 neliömetrin varasto, joka varmistaa sujuvat toimitukset suomalaismyyjille.


"Monissa Euroopan maissa, esimerkiksi Tanskassa, on nyt kokeiltu kiinalaisrenkaita, ja kokemusten mukaan niiden laatu on hyvin verrattavissa parhaimpiin eurooppalaisrenkaisiin. Renkaiden hinta on kuitenkin yleensä 25 prosenttia eurooppalaisia edullisempi", kertoo Kim Poulsen Dania Tyresista. "Aikaisemmin Euroopassa ei ole juurikaan käytetty kiinalaisia renkaita. Se ei kuitenkaan ole johtunut puutteellisesta laadusta vaan siitä, etteivät rengaskoot ole vastanneet eurooppalaisia."


Nyt suurimmat kiinalaisvalmistajat ovat alkaneet valmistaa renkaita, jotka täyttävät Euroopan markkinoiden tiukimmatkin vaatimukset. Tanskan tapaan myynti aloitetaan nyt myös Suomessa. Linja- ja kuorma-autoihin on tarjolla radial-renkaita ja työkoneille diagonal-renkaita.

Lisätiedot: +45 7430 1000, +45 4017 8352 ja www.daniatruck.com.

Kuvatekstit:
Kiinalaisten bussien ja kuorma-autojen radial-renkaiden sekä työkoneiden diagonal-renkaiden nimi.
Työkoneiden radial-renkaiden tuotenimi.

Subjects


Motor & Transport