PressPort logo
https://www.pressport.com/int/news/pressreleases/kaunis-palloiglu-puutarhaan-20305

Kaunis palloiglu puutarhaan

Press release May 28, 2015 Palloiglu Puutarhaan

Vuoden uutuus puutarhaan ja vapaa-aikaan on uudenlainen ja täynnä mahdollisuuksia

1081 1 no fin

Puutarhaan voi nyt saada 10 kaunista neliömetriä uudella pallomaisella puutarhaiglulla. Kiehtova pyöreä muoto
tekee siitä erityisen tilavan ja ihanteellisen moniin tarkoituksiin: kasvihuoneeksi, perhehuoneeksi, viherhuoneeksi, ylelliseksi teltaksi, tupakointitilaksi, uima-altaan kanneksi, retkien lisähuoneeksi tai varjoisaksi paviljongiksi. Mahdollisuuksia on lukemattomia kunkin maun ja tarpeen mukaan.

Tilava ja helppo koota
Iglun halkaisija 3,6 metriä tarjoaa hyvän tilan, jonka voi sisustaa niin kuin haluaa. Korkeus on keskellä 2,20 metriä ja sivuilla 1,90 metriä, joten iglussa on tilaa pöydälle, tuoleille ym. – ja siinä mahtuu vielä liikkumaankin.

Silti iglu on helppo koota. Sen voi pystyttää 1 tunnissa ja käyttämättä työkaluja. Vaiheittaisia ohjeita on helppo noudattaa.

Pystytettynä voi helposti siirtää
Puutarhaiglun voi pystyttää ulos ilman rakennuslupaa tai valamatta perustaa. Sen voi sijoittaa nurmikolle, maahan, laattojen päälle tai puulattialle, ja mukana toimitetaan kiinnikkeet ja tapit. Iglun voi nopeasti siirtää, kun haluaa nauttia puutarhan lempipaikoista, hyödyntää aurinkoisimpia kohtia tai vain luoda suojaa ja mukavuutta. Vain 23 kg painava iglu sopii myös ihanteellisesti retkeilyyn ja mökkilomille. Se on sekä kevyempi että pienempi kuin esimerkiksi teltta, sillä kaikki voidaan pakata laukkuun, jonka koko on vain 40 x 30 x 80 cm.

Saksalaista insinöörisuunnittelua
Iglun kehittivät kaksi saksalaisinsinööriä eskimoiglujen erittäin kestävän rakenteen innoittamina. Muodon ansiosta tuuli voi vain kiertää iglun – eikä siksi myöskään paina sitä alas. Tämä tekee iglusta huomattavasti tuulta kestävämmän kuin tavalliset paviljongit ja kasvihuoneet.

Iglusta on saatavana useita versioita, kuten läpinäkyvä, kattavalla hyttysverkolla varustettu tai 3/4 peittävällä aurinkovarjolla varustettu. Aurinkovarjon vaihtaminen tai purkaminen vie vain 3–5 minuuttia.

Iglua välittää ja myy Igloo Scandinavia Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Sen voi myös ostaa verkkokaupoista sekä valituista puutarhamyymälöistä ja rakennustavarataloista.

Lisätietoja osoitteessa www.iglooscandinavia.nu  

Subjects


Palloiglu Puutarhaan